ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 05/07: Από σήμερα έως και 20/08 θα πρέπει να έχεις μάτια και στην πλάτη

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 05/07: Από σήμερα έως και 20/08 θα πρέπει να έχεις μάτια και στην πλάτη
Είναι πιθανό να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου ή/και να κάνεις μια επέμβαση.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δύσκολα θα συγκρατηθείς να μην φλερτάρεις, έστω κι αν τελικά μείνεις με τις υποσχέσεις!

Με τη Σελήνη στην Παρθένο, οι αλήθειες… συναγωνίζονται με τα ψέματα, κάτι που δεν θα ενοχλήσει, όσο δεν μπαίνουν στο «τραπέζι» σοβαρά ζητήματα, ίσα-ίσα θα σε βοηθήσει να «ξεγλιστρήσεις», όποτε χρειαστεί. Από τη στιγμή βέβαια που «πρέπει» να γίνουν πράγματα, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά σου, το πιθανότερο είναι να μείνουν όλα στη μέση. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Άρης στον Ταύρο ενεργοποιεί το παρασκήνιο, που σημαίνει πως θα πρέπει να… έχεις μάτια και στην πλάτη. Επιπλέον, είναι πιθανό να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου ή/και να κάνεις μια επέμβαση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 05/07

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου το μάτι σου «παίζει» προς κάθε κατεύθυνση, ωστόσο οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «ασαφείς», που αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη, χώρια που κάποιες στιγμές μπορεί να δώσεις την εντύπωση ότι τα κριτήρια σου είναι πολύ ελαστικά! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δύσκολα θα συγκρατηθείς να μην φλερτάρεις, έστω κι αν τελικά μείνεις με τις υποσχέσεις!