_ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ

Γιατί «χτύπησαν» το γραφείο Σούρλα

Γιατί «χτύπησαν» το γραφείο Σούρλα

«Κάποιοι αντιδρούν στην προσπάθεια που κάνουμε για να χτυπήσουμε τη διαφθορά στη λειτουργία του κράτους και τη διαπλοκή επιζητώντας την κάθαρση από την πλευρά μας σε ένα πολιτικό σύστημα, που νοσεί βαριά»....

Του Κώστα Χαρδαβέλλα


...«Η επίθεση στο γραφείο μου έχει και αυτό το στόχο, να μας τρομάξει, να μας δώσει ένα μήνυμα για να μην συνεχίσουμε. Αλλά εμείς θα προχωρήσουμε όποια αντίδραση κι αν υπάρχει στις προσπάθειές μας».

Μία αποκλειστική δήλωση στο newsbomb.gr σήμερα το πρωί του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο υπουργείο Δικαιοσύνης, κ. Γιώργου Σούρλα που λέει πολλά και στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το «χτύπημα» με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του κ. Σούρλα έγινε λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Για ένα νέο πολιτικό σύστημα» του οποίου προτάσεις έχει βάλει προς δημόσια συζήτηση από την περασμένη Δευτέρα και συνεχίζει και σήμερα το newsbomb.gr.

Είναι φανερό πλέον ότι το βιβλίο Σούρλα έχει εντοπίσει όλο αυτό το σκοτεινό πολιτικό και οικονομικό παρακράτος που λειτουργεί μόνο μέσα σε συνθήκες παρανομίας, καθώς από τις πρώτες φράσεις του στο βιβλίο ο κ. Σούρλας μιλάει για τους σοβαρούς λόγους που υπάρχουν για αλλαγή του σημερινού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Συγκεκριμένα στις πρώτες φράσεις του βιβλίου του ο κ. Σούρλας γράφει: «Είναι πλέον γενικώς παραδεκτό ότι το πολιτικό σύστημα κατέρρευσε. Η Ελλάδα οδηγήθηκε ουσιαστικά στη χρεοκοπία και στην εθνική ταπείνωση κάτω από το βάρος της διαφθοράς και της διαπλοκής».

Αυτός ο γενικός στόχος για αλλαγή του πολιτικού συστήματος, το οποίο έχει αναλάβει και σαν δημοσιογραφική σταυροφορία το newsbomb.gr έχει κινητοποιήσει όσους θέλουν να παραμείνει ανέγγιχτη η διαφθορά στην Ελλάδα.