ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός- Παγώνη: Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος

Κορονοϊός- Παγώνη: Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος
Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων προβλέπει η Ματίνα Παγώνη
InTime

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, υποστήριξε πως ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που δημοσιοποιείται.

«Αν θέλουμε πραγματικά να πούμε πόσοι νοσούν στην Ελλάδα, θα έπρεπε να κάνουμε τεστ σε όλο τον ελληνικό πληθυσμό», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η ίδια επεσήμανε πως αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα, τότε η Ελλάδα θα ξεπεράσει τα 1.000 ή και τα 2.000 κρούσματα κορονοϊού την ημέρα, σχολιάζοντας πως «τα νοσοκομεία δεν θα μπορέσουν να τα διαχειριστούν».

Η Ματίνα Παγώνη, παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία της και για τον αυξημένο αριθμό θανάτων και υπογράμμισε πως το πιο βασικό είναι η μάσκα. Σχετικά με τα τοπικά lockdown υποστήριξε πως έπρεπε να γίνουν έτσι ώστε να υπάρξει έλεγχος της κατάστασης και να μειωθεί η διασπορά.

Τέλος, σχετικά με τις εικόνες μεγάλης προσέλευσης ατόμων στα νυχτερινά μαγαζιά, τόνισε ότι ένας ασυμπτωματικός σε ένα κλαμπ με συνωστισμό, μπορεί να κολλήσει άλλα 100 άτομα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Oruc Reis: Το βρώμικο σχέδιο Ερντογάν για διπλή σύγκρουση σε Κρήτη και Καστελόριζο