ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Εξαφανισμένοι οι δύο άντρες που αναζητούνται για τη 12χρονη

Σεπόλια: Εξαφανισμένοι οι δύο άντρες που αναζητούνται για τη 12χρονη

Σεπόλια: Άφαντοι οι δύο άνδρες που αναζητούν οι Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης - «Εκνευρισμός» με την τροπή που πήρε η διαδικασία της εκτέλεσης των ενταλμάτων σύλληψης

Σε αδιέξοδο καταλήγουν – μέχρι στιγμής- οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο εκ των τεσσάρων ανδρών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν από χθες Πέμπτη κάνει έρευνα στις οικίες τους και σε όλα τα πιθανά μέρη όπου θα μπορούσαν να βρίσκονται, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παρά ταύτα η έρευνα θα συνεχιστεί και σήμερα Παρασκευή για τον εντοπισμό τους. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άντρες που αναζητούνται είχαν παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφέροντας ότι είχαν συνομιλήσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη. Αρνούνταν, ωστόσο, και οι δύο ότι συνάντησαν το κορίτσι. Οι αστυνομικοί τους είχαν πάρει κατάθεση και στη συνέχεια αποχώρησαν. Από την έρευνα προέκυψε, ωστόσο, ότι δεν έλεγαν την αλήθεια, ενώ η ανήλικη φέρεται να τους έχει αναγνωρίσει σε φωτογραφίες κατά την τέταρτη κατάθεσή της στις Αρχές.

Τα άτομα αυτά που αναζητούνται ήταν υποψιασμένα ότι θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους και πιθανότατα οργάνωσαν την «εξαφάνισή» τους. Πάντως, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το επόμενο διάστημα να παραδοθούν στις Αρχές. Στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., εντούτοις, επικρατούσε το βράδυ της Πέμπτης «εκνευρισμός» με την τροπή που πήρε η διαδικασία της εκτέλεσης των ενταλμάτων σύλληψης.

Οι υπόλοιποι δύο για τους οποίους εκδόθηκαν χθες Πέμπτη εντάλματα και συνελήφθησαν είναι ένας 35χρονος, ο οποίος είναι άγαμος και δεν έχει παιδιά. Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του στον Κορυδαλλό.

Ο δεύτερος συλληφθείς είναι ένα 39χρονος, ο οποίος εργάζεται ως φύλακας και μάλιστα είχε στην κατοχή του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα. Το όπλο το έπαιρνε μαζί του κατά τη διάρκεια της βάρδιας του και στη συνέχεια το παρέδιδε. Ο 39χρονος είναι διαζευγμένος και έχει ένα παιδί ηλικίας εννιά ετών.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ακόμα δύο συλλήψεις την Πέμπτη - Αναζητούνται άλλοι δύο

Σεπόλια – Βιασμός 12χρονης: Έφτασαν τις 8 οι συλλήψεις

Σεπόλια: Δεύτερη σύλληψη για τους βιασμούς της 12χρονης