ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Αττική: Έκκληση ΚΕΔΕ για προσωρινή διακοπή προσφορών στο δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Φωτιά Αττική: Έκκληση ΚΕΔΕ για προσωρινή διακοπή προσφορών στο δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

«Συγκινητική» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, την προσφορά των πολιτών για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά, στην ανατολική Αττική.

Μετά από έκκληση του Δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς και του αντιδημάρχου Γιώργου Κοκκόλη, η ΚΕΔΕ απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες και τους αιρετούς να μη συγκεντρώνουν τρόφιμα, νερά και ρουχισμό καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και είναι αδύνατη η διαχείριση του όγκου της.

rafina prosfora

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης «είναι συγκινητική η προσφορά των συμπολιτών μας για τους πληγέντες και τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους. Τους παρακαλούμε να διακόψουν σε αυτή τη φάση τη συγκέντρωση τρόφιμων, νερού και ρουχισμού. Όπως ενημερώθηκα από το δήμαρχο κ. Μπουρνούς και τον αντιδήμαρχο κ. Κοκκόλη, η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που είναι αδύνατο να διαχειριστεί. Σε συνεργασία με το δήμο και στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ σήμερα στις 11 το πρωί στη Ραφήνα θα καταρτιστεί κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων προκειμένου οι πολίτες και οι φορείς να προσφέρουν στοχευμένα βοήθεια».

O αναλυτικός κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων θα ανακοινωθεί μετά σημερινή την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Αττική: Πανελλήνιο πένθος! Τουλάχιστον 76 οι νεκροί - Αγωνία για τους αγνοούμενους

Φωτιά Μάτι: Θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται (pics)