MEDIA

Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Αυτό το ζευγάρι δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους στο Asia Express

Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Αυτό το ζευγάρι δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους στο Asia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν ποιο ζευγάρι δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους στο Asia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Breakfast@Star» και μίλησαν για τη σύντομη εμπειρία τους στο Asia Express.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τους λόγους που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και αναφέρθηκαν στις σχέσεις τους με άλλα ζευγάρια. Εκτός αυτών είπαν για πρώτη φορά ποιο ζευγάρι δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να μιλήσουμε μεταξύ μας και να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια.

Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη, αφού θέλετε ονόματα. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έβαλε τα κλάματα «στον αέρα» εκπομπής

Asia Express: Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν από το πρώτο επεισόδιο

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μας εκμεταλλεύτηκαν προσπάθησαν να μας κάνουν «νούμερα» για τα νούμερα