MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Οι φιλίες που δοκιμάζονται και τα έκτακτα συμβούλια της παραγωγής

Survivor All Star Spoiler: Οι φιλίες που δοκιμάζονται και τα έκτακτα συμβούλια της παραγωγής

Survivor All Star: Οι σχέσεις των παικτών και στις δύο ομάδες κλονίζονται - Άγνωστο το μέλλον της Αφροδίτης Σκαφίδα

Ο Τάκης, η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι πλέον ξένοι στην ίδια ομάδα! Η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια προκάλεσε τριγμούς στην Κόκκινη ομάδα και η αγαπημένη οικογένεια πλέον δεν είναι και τόσο αγαπημένη.

Η δεύτερη ασυλία έρχεται με την Κόκκινη ομάδα να μετράει ήδη δυο υποψήφιους και να παίζει τον αγώνα με την πλάτη στον τοίχο!

Οι νέες ομάδες είναι έτοιμες για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες υπό καταρρακτώδη βροχή και φυσικά παίζουν μόνο για τη νίκη. Ποια ομάδα θα το καταφέρει;

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα. Η φιλία τους φαίνεται πως τελειώνει εδώ…

Survivor All Star Spoiler: Έκτακτο Συμβούλιο για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Έκτακτο συμβούλιο για την Αφροδίτη Σκαφίδα αποφάσισε η παραγωγή του Survivor All Star μετά τη διαρροή του βίντεο που δείχνει την παίκτρια να τρώει και να επικοινωνεί με locals.

Η αντίστοιχη απόφαση θα παρθεί ανάλογα τα αποτελέσματα των ερευνών. Αν πρόκειται για συστηματική κλεψιά θα ακολουθηθεί η διαδικασία που έγινε και με τους άλλους παίκτες. Αν πάλι η παίκτρια έκλεψε μια δύο φορές η τιμωρία δεν θα είναι η «εσχάτη των ποινών».

Την ανακοίνωση της απόφασης για το μέλλον της Αφροδίτης Σκαφίδα, η οποία έχει τεθεί εκτός Survivor All Star μέχρι να γνωστοποιηθεί η επίσημη απόφαση του Τούρκου παραγωγού, την γνωρίζουν ήδη οι υπόλοιποι παίκτες.