ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλέζος: Από τα στοιχεία που έχω, η συμφωνία δεν περνάει

Γλέζος: Από τα στοιχεία που έχω, η συμφωνία δεν περνάει

Την εκτίμηση ότι η συμφωνία δεν θα περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος εξέφρασε σήμερα, Τετάρτη (06/03/2015) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

«Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να περάσει, από τα στοιχεία που έχω», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real fm το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και υπογράμμισε ότι «εάν δεν υποχωρήσουμε, είμαστε μακριά ακόμα».

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι διαφωνεί πλήρως και με την άποψη του Δημήτρη Παπαδημούλη ότι μια μέτρια συμφωνία θα ήταν προτιμότερη από τη ρήξη, λέγοντας πως το έχει πει και στον ίδιο.

Σε άλλο σημείο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι με δεδομένη την ασυμφωνία απόψεων Αθήνας-Βρυξελλών και αφού οι δανειστές «απαιτούν να τους πληρώσουμε αυτά που δήθεν τους οφείλουμε, το καλύτερο είναι ένα 'πάγωμα ενός χρόνου' και ύστερα από ένα χρόνο να πάμε να συζητήσουμε».

Όπως εξήγησε, «πρώτα να γίνει ο λογιστικός έλεγχος και μετά να δώσουμε ό,τι οφείλουμε. Πρώτα στη διαφάνεια όλα για να δούμε να οφείλουμε ή αν μας οφείλει».

Σχετικές ειδήσεις