ΕΛΛΑΔΑ

Νικολόπουλος για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Αφήνει χρυσή παρακαταθήκη στον αθλητισμό» (vid)

Νικολόπουλος για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Αφήνει χρυσή παρακαταθήκη στον αθλητισμό» (vid)

Στη Μητρόπολη Αθηνών, για το τελευταίο «αντίο» στονΠαύλο Γιαννακόπουλο βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης και ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Έκανε λόγο για «μια ξεχωριστή ημέρα για τον κόσμο του αθλητισμού γιατί προπέμπουμε στην αιωνιότητα έναν ευπατρίδη, ο οποίος έχει αφήσει βαθύ το αποτύπωμα της δικιάς του πορείας, αλλά προπαντός ήταν υπόδειγμα αθλητικού παράγοντα που διεκρίθη για τη σεμνότητα, την ταπεινότητα, που υπηρέτησε τα ιδεώδη του αθλητισμού σε μια εποχή που είναι γεμάτη εντάσεις, ανταγωνισμούς, εγωισμούς και ιδιοτέλειες. Πραγματικά νομίζω ότι είναι τούτο που ξεχωρίζει την φυσιογνωμία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Προσέφερε τα μέγιστα στη μεγάλη ιστορική ομάδα, αγαπήθηκε από όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Πρόσθεσε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει πίσω χρυσή παρακαταθήκη στον αθλητισμό, στην οικονομία της πατρίδας και στην ελληνική κοινωνία.

«Εμείς θα παραδειγματιζόμαστε και θα παίρνουμε δύναμη από αυτόν τον σοβαρό, ευπατρίδη, μεγάλο Έλληνα Παύλο Γιαννακόπουλο», κατέληξε ο βουλευτής Αχαΐας και Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε LIVE EIKONA από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών