ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μέσα σε τέσσερις μέρες πάει να γκρεμίσει ό,τι έχτισε

Παναθηναϊκός: Μέσα σε τέσσερις μέρες πάει να γκρεμίσει ό,τι έχτισε

Αήττητος ήταν ο Παναθηναϊκός μέσα στο 2021 και μέσα σε τέσσερις ημέρες έκανε δύο ήττες, που τον σπρώχνουν πίσω.

Από την αρχή του 2021 μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη ο Παναθηναϊκός ήταν αήττητος και με ένα σερί σε εννέα νίκες έφθασε μία ανάσα από τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ ήταν έτοιμος να παίξει για το Κύπελλο με τα Γιάννενα.

Και μέσα σε τέσσερις ημέρες ήρθαν τα πάνω-κάτω στο ίδιο γήπεδο. Την Πέμπτη πήγε στο Αγρίνιο και έχασε με 2-1 από τον ΠΑΣ και χθες πήγε πάλι στο Αγρίνιο και έχασε από τον Παναιτωλικό με 1-0. Με διαφορετική απόδοση στα δύο παιχνίδια, αλλά ίδια αποτελέσματα. Ότι δεν έγινε σε 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έγινε σε δύο συνεχόμενα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και πλέον τα περιθώρια στενεύουν.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία να φθάσει για πρώτη φορά φέτος στην θέση, που βγάζει στην Ευρώπη. Και πλέον είναι στο -3 από ΑΕΚ και Αρη. Και οι αγωνιστικές μειώνονται. Πλέον τα λάθη δεν διορθώνονται. Και η ομάδα του Μπόλονι με μία ακόμα ήττα μπορεί να γκρεμίσει ό,τι έχτισε.

Πλέον τα πράγματα είναι οριακά και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από αποτελέσματα, για να μπορέσει να κάνει το αυτονόητο και βγει στην Ευρώπη. Αν δεν το κάνει αυτό, ό,τι πέτυχε στις 9 αγωνιστικές στον δεύτερο γύρο δεν θα έχει καμία αξία.

Και φυσικά μέσα σε όλα είναι και απαραίτητη η πρόκριση στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα την άλλη Τετάρτη. Αν δεν έρθει η πρόκριση θα υπάρξουν τριγμοί…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Νέος πενταψήφιος για ψώνια - Παράταση στις εκπτώσεις έως 31 Μαρτίου