ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

HP Slate 7: Το Tablet που αλλάζει τα δεδομένα, τώρα και στην Ελλάδα!

HP Slate 7: Το Tablet που αλλάζει τα δεδομένα, τώρα και στην Ελλάδα!

Το πρώτο Android tablet της Hewlett Packard, διατίθεται ήδη στην χώρα μας σε τιμή έκπληξη!

Το HP Slate είναι το πρώτο Android tablet της Hewlett Packard και σηματοδοτεί την αποφασιστική είσοδο της εταιρείας στην αγορά των tablets.

Διαθέτει ότι ακριβώς χρειάζεται ένας απαιτητικός χρήστης αφού έρχεται με αναλογίες ιδανικές και άψογο φινίρισμα για όποιον αναζητά ένα tablet μικρού μεγέθους για την εργασία αλλά και την διασκέδαση.

Λεπτό και ελαφρύ με οθόνη αφής 7'', το tablet αυτό χωράει άνετα στην τσέπη για να ακολουθεί τον χρήστη κυριολεκτικά στο κάθε του βήμα!

Με λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean, διπύρηνο επεξεργαστή και κορυφαία χαρακτηριστικά, καλύπτει ότι θα μπορούσες να φανταστείς!

Διαθέτει Beats Audio και 2 κάμερες (εμπρόσθια και οπίσθια), καθώς και θύρες επέκτασης για αξεπέραστη εμπειρία ψυχαγωγίας. Εννοείται πως η χρήση καρτών μνήμης είναι εφικτή για επιπλέον χώρο μέσω microSD.

Τα επιπλέον ηλεκτρονικά περιλαμβάνουν Bluetooth 2.1, WiFi 802.11b/g/n και φυσικά Beats Audio όπως όλα τα πρόσφατα προϊόντα HP.

Το Slate διαθέτει μεγάλη αυτονομία που δίνει στον χρήστη μέχρι και 5 ώρες για αναπαραγωγή βίντεο. Δεν θα μπορούσε να λείπει και η δυνατότητα για το «ePrint». Το software της HP για εκτύπωση φωτογραφιών και κειμένων απευθείας σε συμβατό εκτυπωτή.

To HP Slate, έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Germanos, στην πλέον ανταγωνιστική τιμή. Αναζητείστε το, δοκιμάστε το και αποκτήστε το. Ο κρυστάλλινος ήχος του μέσω του Beats Audio πέραν των άλλων χαρακτηριστικών του, το καθιστά αναμφισβήτητα το hit του καλοκαιριού!