ΥΓΕΙΑ

Η ISOPLUS στην 8η Διημερίδα και Έκθεση «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

Η ISOPLUS στην 8η Διημερίδα και Έκθεση «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

H ISOPLUS, πιστή στη δέσμευσή της για παροχή φυσικών και αποτελεσματικών λύσεων υψηλής ποιότητας στον τομέα της υγείας, συμμετείχε δυναμικά στην 8η Διημερίδα και Έκθεση «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας» που διοργάνωσε το Pharmacy Management στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Οι επαγγελματίες υγείας, φαρμακοποιοί και ιατροί, που παρευρέθηκαν στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι και να ενημερωθούν, μέσω εκπαιδευτικών workshops, για τη νέα σειρά περιποίησης του δέρματος Mustela® για μωρά, παιδιά, καθώς και για νέες και μέλλουσες μαμάδες. Η Mustela® προστέθηκε πρόσφατα στο Portfolio των Brands της εταιρείας και διανέμεται στην ελληνική αγορά, στο χώρο του φαρμακείου, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία διανομής.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν στο περίπτερο της ISOPLUS για τα προϊόντα των κορυφαίων οίκων συμπληρωμάτων διατροφής Solgar και Nature’s Bounty που η ISOPLUS αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην ελληνική αγορά, καθώς και της σειράς φυσικών προϊόντων καλλυντικής περιποίησης Optima, της ολοκληρωμένης σειράς καλλυντικής περιποίησης με βιο-ενεργά συστατικά dr.organic, καθώς και των δικών της σειρών συμπληρωμάτων διατροφής myelements και myelements sports από την ISOPLUS.

Πάνω από 6.500 φαρμακοποιοί και ιατροί που επισκέφθηκαν την έκθεση στη διάρκεια του διήμερου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της ISOPLUS για όλες τις νέες τάσεις στον τομέα της υγείας και των συμπληρωμάτων διατροφής, να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα προϊόντων της εταιρείας και για τις υπηρεσίες merchandising που προσφέρει στους συνεργάτες της, ενώ δοκίμασαν τα προϊόντα myelements σε αναβράζουσα μορφή και τα προϊόντα της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής για αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS.

Σχετικά με την ISOPLUS

Η ISOPLUS Α.Ε., με 31 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής, και όχι μόνο, παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αριθμεί πάνω από 700 προϊόντα, τα οποία διανέμονται σε όλη την Ελλάδα, σε φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής. Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει μέχρι και σήμερα τους κορυφαίους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής Solgar και Nature’s Bounty, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών προϊόντων περιποίησης Mustela®. Επιπλέον, με γνώμονα την αγάπη της εταιρείας για τον υγιεινό τρόπο ζωής, την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση, έχει αναπτύξει τη δική της μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements. Από το 2012 μέχρι και σήμερα, η ISOPLUS δραστηριοποιείται και διεθνώς, με εξαγωγικές δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία κτλ.), καθώς και στην Κύπρο.