GOSSIP

Μελέτης Ηλίας: «Οι μπαμπάδες είναι και λίγο… τουρίστες»

Μελέτης Ηλίας: «Οι μπαμπάδες είναι και λίγο… τουρίστες»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» φιλοξενήθηκε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», μίλησε για τα παιδιά του και την οικογένεια του, αποκάλυψε πως είναι σαν μπαμπάς, ενώ αποκάλυψε και πώς αντιμετώπισε τις μαθησιακές δυσκολίες του γιου του.


«Πολλές φορές οι μπαμπάδες είναι και λίγο τουρίστες, έτσι; Παρόλα αυτά κάνουμε ό, τι μπορούμε. Η κάθε οικογένεια έχει ένα διαφορετικό μοντέλο αλλά όταν δουλεύεις πάρα πολλές ώρες, εκ των πραγμάτων γίνεσαι λίγο τουρίστας και πολλές φορές προσπαθείς να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο, με παιχνίδια, με δώρα…», είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και συνέχισε:

«Η κόρη μου είναι η Κοραλλένια και είναι 10 ετών και πάει στην Πέμπτη δημοτικού –ξεκινήσαμε μετά από τόσο καραντίνα – και ο μικρός, ο οποίος είναι 4,5 και πάει προνήπειο, ο οποίος κι αυτός λόγω καραντίνας δυσκολεύτηκε πάρα πολύ τις πρώτες ημέρες στο σχολείο. Κλαίει κάθε φορά που τον αφήνω», είπε και εξήγησε από πού βγήκε το όνομα της κόρη της «Κοραλλένια». «Είναι δικιάς μας έμπνευσης, το «Κοραλία» μας άρεσε και το «Ελένη» είναι της γιαγιάς μου κι έτσι κάναμε ένα mix. Βέβαια όσο περνάνε τα χρόνια, η κόρη μας, μας της «λέει» γιατί της βγάζουν διάφορα στο σχολείο και την «πειράζουν».


Από τότε που γεννήθηκαν και τα δυο παιδιά δούλευα πάρα πολλές ώρες και στο «Σόι» και παράσταση το βράδυ, οπότε ξαφνικά ήμουν λίγο ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Προσπαθώ όσο μπορώ και με σωστές κα λάθος μεθόδους να αναπληρώσω αυτόν τον χαμένο χρόνο, ό, τι χρόνο έχω τους τον αφιερώνω.

Όσο για τι μπαμπάς είναι;

«Είμαι λίγο αυστηρός η αλήθεια είναι. Η κόρη μου σε αυτή τη φάση είναι στην προεφηβεία και… Με τον γιο τα πάμε περίφημα τώρα, παίζουμε πολύ μπάλα και δεν εξαντλείται…».

Της κόρης μου της φαινόταν περίεργο, τότε στην αρχή δεν καταλάβαινε, περνώντας όμως ο χρόνος, την έπαιρνα μαζί στα γυρίσματα κα κατάλαβε, τώρα μάλιστα έχει εκφράσει και την επιθυμία να ασχοληθεί», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο