GOSSIP

Όταν η Μπρίτνει Σπίαρς έχασε το στέμμα - Η άγνωστη σχέση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Όταν η Μπρίτνει Σπίαρς έχασε το στέμμα - Η άγνωστη σχέση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.
AP / Φωτογραφία αρχείου

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν γνωστή ως πριγκίπισσα της ποπ μουσικής αλλά θα μπορούσε να γίνει έως και βασίλισσα της Αγγλίας.

Στην πηγή έφτασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και δεν ήπιε νερό αφού είχε φτάσει ένα βήμα πριν φορέσει το στέμμα του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς στο απόγειο της δόξας της παραλίγο να γίνει το κορίτσι του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με τον βρετανικό έντυπο τύπο πρόκειται για μια ελάχιστα γνωστή ιστορία, η οποία, ωστόσο, είχε προκαλέσει έντονη κινητικότητα στο βρετανικό παλάτι.

Το Μπάκιγχαμ φυσικά δεν ήθελε καν να σκεφτεί το σενάριο ότι η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ, με τα σεξουαλικού περιεχομένου τραγούδια της «Baby One More Time» και «Oops! I Did It Again» και τις προκλητικές εμφανίσεις, θα είχε μια θέση στο παλάτι.

Όταν ταμπλόιντ της Αυστραλίας κυκλοφόρησε στις αρχές του 2000 με εξώφυλλο που έδειχνε τον έφηβο τότε πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Σπίαρς στο πλευρό του με τίτλους «Ο πρίγκιπας και η ποπ σταρ» και «Γιατί το παλάτι φοβάται την Μπρίτνεϊ Σπίαρς» πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για φήμες.

Πριν από είκοσι χρόνια, το 2002 η Σπίαρς είχε επιβεβαιώσει, σε όχι ιδιαίτερα γνωστή συνέντευξή της, ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος ήταν αλήθεια. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε ότι αντάλλαξε σειρά από παθιασμένα e-mails με τον Ουίλιαμ, φλερτάροντας αδιάκοπα μέσω του διαδικτύου. Ο πρίγκιπας φαινόταν να ανταποδίδει με ενθουσιασμό την ερωτική προσέγγιση της ποπ σταρ, αλλά, όταν ήρθε η ώρα της κρίσεως, ξαφνικά το ενδιαφέρον του Ουίλιαμ «πάγωσε».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον Ουίλιαμ να βγουν ραντεβού για δείπνο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη Βρετανία και ότι ο πρίγκιπας δέχτηκε.

Σχετικές ειδήσεις

Νέο ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον πατέρα της: «Ελπίζω να καείς στην κόλαση»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο για τα «πέτρινα χρόνια» - «Με σκότωσαν κυριολεκτικά»

Μαζί πίσω από το φέρετρο της Ελισάβετ, Ουίλιαμ και Χάρι - Μνήμες από το «αντίο» στη Νταΐάνα