GOSSIP

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αλλιώς είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αλλιώς είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου»
H Ηλίας Μαμαλάκης.
Facebook

Ο Ηλίας Μαμαλάκης με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, με αφορμή τα γενέθλιά του, πως βρίσκεται σε ξενοδοχείο, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που μπήκε στην Εντατική.

Λίγο μετά την περιπέτεια με την υγεία του και το εξιτήριο από το νοσοκομείο, που νοσηλεύτηκε, ο Ηλίας Μαμαλάκης άφησε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook. Ανάμεσα σε όσα έγραψε, τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός που γιορτάζει τα γενέθλιά του ζωντανός.

«Αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ' ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ΄ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή

Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε στην ανάρτηση του.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Ηλίας Μαμαλάκης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το μήνυμά του

Ηλίας Μαμαλάκης: Αλλεργικό σοκ ο λόγος που τον έστειλε στην εντατική

Ηλίας Μαμαλάκης: Οι ώρες στην εντατική δεν περνούν