ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων επιστρέφει με δύο μουσικές παραστάσεις

Λουδοβίκος των Ανωγείων
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων
G. Frangiskos

Τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα παρουσιάσει τον Ιανό τη «Γιορτή των δακρύων».

Ο Λουβοβίκος των Ανωγείων έρχεται στον Ιανό για μια διήμερη μουσική παράσταση με τίτλο «Η γιορτή των δακρύων», τη Μεγάλη Τρίτη 19 και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός από τα Ανώγεια θα παρουσιάσει τραγούδια και θα διηγηθεί ιστορίες με τον δικό του μοναδικό τρόπο και ύφος

Στις δύο μουσικές παραστάσεις συμμετέχουν οι: Αλίκη Ζωγράφου στο τραγούδι, η Στεφανία Χαρίση στο κλαρινέτο, ο Μανώλης Μπαρδάνης στη φυσαρμόνικα και ο Αντώνης Μυτακίδης στην κιθάρα.

Πρόσφατα ο Λουδοβίκος των Ανωγείων «ταξίδεψε» το Newsbomb.gr στα μουσικά και ζωγραφικά μονοπάτια της ζωής του. Οι έντονες παιδικές αναμνήσεις και εικόνες από τα Ανώγεια, η Λουλουδιά, ο Μάνος Χατζιδάκις, τα φοιτητικά χρόνια στην ΑΣΟΕΕ, το Πολυτεχνείο, αλλά και η φιλία με το ζεύγος Καραμανλή και τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, βρήκαν τη θέση τους στον καμβά της ζωής του έτσι όπως μας την αφηγήθηκε ο ίδιος από το Α έως το Ω.

Πληροφορίες για την παράσταση στον Ιανό.

Εισιτήριο θεάματος : 15 ευρώ (περιλαμβάνει ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί)

Σημαντικές Πληροφορίες
Πώληση εισιτηρίων από το ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου.

Ισχύουν τα παρακάτω υγειονομικά πρωτόκολλα:

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική.
Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 3 μήνες).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις:

Το ουράνιο τόξο είναι το απόλυτο έργο τέχνης, εφτά χρώματα συμφώνησαν να σμίξουν χωρίς αντιπαλότητες, το αποτέλεσμα μας δίδαξε πως μόνο με το «μαζί» μπορούμε για τα μεγάλα και τα ωραία. Υποσχόμαστε τη συγκίνηση!

Λίγα λόγια για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων

Γεννήθηκε στα Ανώγεια Ρεθύμνου στην Κρήτη. Ο πατέρας του ονομάζεται Βασίλειος και η μητέρα του Λουλουδιά. Έχει άλλα πέντε αδέρφια. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν αποφοίτησε. Το 1979 γνωρίστηκε με το Μάνο Χατζιδάκι ο οποίος είχε έρθει στα Ανώγεια με το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ για τις μουσικές γιορτές που γίνονται εκεί κάθε χρόνο και ο οποίος τον ανέδειξε. Έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση των Υακινθείων, ως Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι των Υακινθείων εκδηλώσεων. Βλέμμα στους πολιτισμούς του Ιερού βουνού της Ίδης». Τα Υακίνθεια είναι τα πολιτιστικά δρώμενα που γίνονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Ιουλίου στα Ανώγεια. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων είναι επίσης ζωγράφος, έχοντας παρουσιάσει έργα του σε προσωπικές εκθέσεις στην Αθήνα και την Κρήτη. Έχει λάβει θετικές κριτικές για το ιδιαίτερο ύφος της τραγουδοποιΐας του. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωγραφίζει έργα από τη νεανική του ηλικία.

Διαβάστε επίσης:

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων για τη μουσική, τη ζωγραφική και την απόλυτη γυναίκα της ζωής του