ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βιτάλη και Θεοφάνους για πρώτη φορά μαζί στο «Μαύρο Ρόδο» - Φωτογραφίες από το στούντιο

Ελένη Βιτάλη και ο Γιώργος Θεοφάνους
H Ελένη Βιτάλη και ο Γιώργος Θεοφάνους
Panik Oxygen

Δείτε τους Βιτάλη και Θεοφάνους στην ηχογράφηση του τραγουδιού της νέας σειράς του Mega.

H Ελένη Βιτάλη και ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκαν μαζί στο στούντιο για την ηχογράφηση του τραγουδιού «Μαύρο Ρόδο» που θα «ντύσει» μουσικά τους τίτλους
της νέας ομότιτλης δραματικής σειράς του Mega.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά για το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από την την Panik Oxygen σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Κερασιάς Ανδριανάκη.

Σημειώνεται ότι η Κερασιά Ανδριανάκη είναι μαθήτρια του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία επελέγη μέσα από διαγωνισμό που έκανε ο συνθέτης στο Διαδίκτυο ανάμεσα στους μαθητές του. Μάλιστα, αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψε και θα κυκλοφορήσει. Το τραγούδι θα συνοδεύεται και από μία ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, εκτός από το τραγούδι των τίτλων, θα επενδύσει μουσικά τη σειρά «Μαύρο Ρόδο», η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο Mega. Το σενάριο, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πρωταγωνιστούν οι: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς



Σχετικές ειδήσεις