ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες στα σινεμά με έναν Γάμο αλά Ελληνικά και ένα Μυστήριο στη Βενετία

Γάμος αλά ελληνικά 3
Γάμος αλά Ελληνικά 3 (My Big Fat Greek Wedding 3): Η οικογένεια Πορτοκάλος επιστρέφει
Tanweer

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η οικογένεια Πορτοκάλος επιστρέφει στα σινεμά και στην πατρίδα όπου θα μπει σε νέες περιπέτειες στην τρίτη ταινία Γάμος αλά Ελληνικά της Νία Βαρντάλος. Για τρίτη φορά επιστρέφει και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κένεθ Μπράνα για να λύσει ένα Μυστήριο στη Βενετία, ταινία που βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι. Εναλλακτικά, μην χάσετε την επετειακή επανέκδοση του Old Boy που γιορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία της.

Γάμος αλά Ελληνικά 3 (My Big Fat Greek Wedding 3)

Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτριας, Νία Βαρντάλος, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο από αγάπη, αναποδιές και ανατροπές.

Μυστήριο στη Βενετία (A Haunting in Venice)

Το τρομακτικό μεταφυσικό θρίλερ που βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar Κένεθ Μπράνα στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό για τρίτη φορά.

H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Σιχάθηκα τον Εαυτό μου (Sick of Myself)

Η Σίγκνε και ο Τόμας διατηρούν μια αρρωστημένη, ανταγωνιστική σχέση, η οποία παίρνει μια άσχημη τροπή όταν ο Τόμας αποκτά ξαφνικά αναγνώριση για το καλλιτεχνικό του έργο. Γνήσια αντιδραστική, η Σίγκνε επιχειρεί απεγνωσμένα να ανακτήσει το στάτους της δημιουργώντας μια νέα, αδίστακτη περσόνα, η οποία τρέφεται από την προσοχή και τη συμπόνια των άλλων.

Ήρωας Κανενός (Viens je t'emmène)

Η πόλη του Clermont-Ferrand, την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται μια τρομοκρατική επίθεση. Σε αυτό το τραγικό κλίμα, ο Médéric, ένας νεαρός στα τριάντα του, ερωτεύεται παράφορα την Isadora, μια πόρνη αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του. Ο Σελίμ, ένας νεαρός άστεγος, βρίσκει καταφύγιο στο κτίριο του Μεντερίκ. Η συλλογική παράνοια θα αποδυναμώσει σύντομα τη σχέση του ιδιαίτερου αυτού ζευγαριού.

Οι Αχώριστοι (The Inseparables)

Από τους δημιουργούς και σεναριογράφους του «Toy Story», και από το στούντιο που δημιούργησε τις παιδικές ταινίες «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα», «Το Σκυλάκι της Βασίλισσας», «Ο Μικρός Πρίγκηπας» έρχεται μία από τις πιο φιλόδοξες και ακριβές Ευρωπαϊκές ταινίες animation.

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του Ντον, μίας μαριονέτας με ανεξάντλητη φαντασία που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και του DJ Doggie Dog, ενός παρατημένου λούτρινου που έχει ανάγκη από έναν φίλο, καθώς συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία επική περιπέτεια φιλίας στην Νέα Υόρκη.


Διαβάστε επίσης

Ο Ίθαν Χοκ ταξίδεψε με το... ΚΤΕΛ και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς

«Killers Of The Flower Moon»: Τελικό τρέιλερ για τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Τιμ Μπάρτον για Τεχνητή Νοημοσύνη: Είναι ένα ρομπότ που παίρνει την ψυχή σου

Η ταινία «Πίσω από τις Θημωνιές» υποψήφια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Όσκαρ