ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το «La Casa de Papel» γίνεται παιχνίδι στο Netflix (video)

Το «La Casa de Papel» γίνεται παιχνίδι στο Netflix (video)
Instagram: lacasadepapel

Δείτε το πρώτο trailer από το παιχνίδι του «La Casa de Papel»

Κατά τη διάρκεια του Netflix Geeked Week 2022, η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε και επίσημα ότι ετοιμάζει ένα παιχνίδι βασισμένο στο δημοφιλές La Casa de Papel ή αλλιώς Money Heist. Ναι, καλά διαβάσατε, έρχεται παιχνίδι με την Τέλεια Ληστεία, το οποίο θα μπορείτε να παίξετε απευθείας μέσα από την κατηγορία «Netflix Games».

Αυτό το mobile παιχνίδι θα βάλει τους παίκτες να φορέσουν τη μάσκα του Νταλί και να προσπαθήσουν να κάνουν ληστείες «υψηλού επιπέδου». Μάλιστα, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο teaser trailer από το παιχνίδι, έτσι ώστε να πάρετε μία μικρή γεύση και να δείτε περί τίνος πρόκειται.

Για την ιστορία, το Netflix δεν έχει τελειώσει με το franchise, καθώς ετοιμάζει και την κορεάτικη βερσιόν της. Πιο συγκεκριμένα, έρχεται νέα σειρά με την υπόσχεση να προσφέρει την γνωστή ποιότητα των κορεατικών σειρών με ένα φρέσκο όραμα της πιο γνωστής τηλεοπτικής ληστείας, που ξεκίνησαν οι Ισπανοί με το "La Casa De Papel" και έγινε παγκόσμιο φαινόμενο.

Πηγή: Unboxholics.com

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο το παιχνίδι, αλλά στο τέλος του trailer αναγράφει ότι θα έρθει σύντομα.