ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Εξοργιστικό: Πολίτες στριμωγμένοι σαν... σαρδέλες σε λεωφορείο, στην Ελλάδα των 7.000 κρουσμάτων

Εξοργιστικές εικόνες
Εξοργιστικές εικόνες

Απίστευτες εικόνες σε λεωφορείο. «Θα γλιτώναμε 3.000 θανάτους αν παίρναμε μέτρα στα ΜΜΜ», τόνισε πρόσφατα η Αθηνά Λινού.

Ένα εξοργιστικό βίντεο που δείχνει πολίτες στιβαγμένους σαν τις σαρδέλες να προσπαθούν να μπουν σε λεωφορείο της γραμμής έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Τη στιγμή που η χώρα μας καταρρίπτει το ένα «μαύρο» ρεκόρ μετά το άλλο, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οι πολίτες συνωστίζονται σε βαγόνια και λεωφορεία με ελλιπείς ελέγχους και ανύπαρκτα δρομολόγια.

Όλα αυτά όταν μόλις πριν λίγες ημέρες η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ είπε πως «θα γλιτώναμε 3.000 θανάτους αν παίρναμε μέτρα στα ΜΜΜ».

«Θα προσπαθούσα να πείσω την κυβέρνηση ότι αν πάρουμε μέτρα προστασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με τη μείωση της μετάδοσης, θα γλιτώναμε 3.000 θανάτους. Εκεί γίνεται η μεγαλύτερη διασπορά», σημείωσε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και προσέθεσε ότι χρειάζονται «περισσότερα δρομολόγια, αλλά και τεχνική βελτίωση των λεωφορείων, ώστε να έχουν παράθυρα που να είναι συνεχώς ανοιχτά».

Το βίντεο έχει περισσότερες από 150.000 προβολές σε 14 ώρες, ενώ στα εκατοντάδες σχόλια οι χρήστες του διαδικτύου ζητούν εδώ και τώρα μέτρα στα λεωφορεία και το Μετρό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές