ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο «Τιραμόλας» αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο και λήστεψε τον... Σεπτέμβριο -Συνελήφθη 2 φορές σε 3 λεπτά

Ο «Τιραμόλας» αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο και λήστεψε τον... Σεπτέμβριο  -Συνελήφθη 2 φορές σε 3 λεπτά

Ο αδίστακτος ληστής με το παρατσούκλι «Τιραμόλα» όχι απλά δεν σωφρονίστηκε αλλά αμέσως μετά την αποφυλάκιση του ξεκίνησε να χτυπά.

Ο 27χρονος Αλβανός κακοποιός είχε διαπράξει συνολικά 27 κλοπές. Μέσα σε δευτερόλεπτα κατάφερνε να εξαφανίσει τα χρήματα από τις ταμειακες επιχειρήσεων στο κέντρο της πόλης.

Μετά από αναζητήσεις είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2021 από τους άνδρες της ασφάλειας Εξαρχείων με την δικαιοσύνη να αποφασίζει την προφυλάκιση του. Επτά χρόνια ήταν η απόφαση ωστόσο στα χρόνια ο κακοποιός ήταν ήδη έξω. Έτσι τον Ιούλιο του 2023 άνοιξε η βαριά σιδερένια πόρτα για τον Αλεξάντερ και βγήκε πάλι στον έξω κόσμο.

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας και ο κακοποιός... έπιασε δουλεια. Πρώτη του κλοπή; Το πορτοφόλι ενός νεαρού. Ο άνδρας έβγαινε από την εργασία του στου Ψυρρή και αντιλήφθηκε ότι έλειπε το πορτοφόλι του.

Μετά από λίγες ώρες είδε ειδοποιήσεις στο κινητό του με ανέπαφες συναλλαγές σε περίπτερο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αμέσως πήγε στην ασφάλεια Εξαρχείων και κατήγγειλε το συμβάν.

Την επόμενη μέρα ήρθε στο κινητό του μια ακόμη ειδοποίηση από πληρωμή δωματίου σε ξενοδοχειο στην Χαρίλαου Τρικούπη. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα και από την περιγραφή του ξενοδοχου αντιλήφθηκαν πως έχουν να κάνουν ξανά με τον... Τιραμολα.

Ενώ αναζητούσαν τον κακοποιό ενημερώθηκαν από τους συναδέλφους τους στην ασφάλεια της Ομονοίας ότι ο δράστης είχε ήδη συλληφθεί καθώς είχε επιχειρήσει να διαρρήξει διαμέρισμα στην Μιχάηλ Βόδα. Μάλιστα οι αστυνομικοί της Ομονοίας ενημέρωσαν ότι ο κακοποιος είναι ήδη στα δικαστήρια.

Τότε αστυνομικοί της ασφάλειας πήγαν στην Ευελπίδων και περίμεναν να τελειώσει το δικαστήριο του 27χρονου.

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να του ορισουν δικάσιμο και αφεθηκε ελευθερος. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί του ΤΑ Ομονοίας του έβγαζαν τις χειροπέδες, την ίδια ώρα οι άνδρες της ασφάλειας Εξαρχείων του περνούσαν άλλες χειροπέδες για την υπόθεση της κλοπής του πορτοφολιου.

Μάλιστα ο 27χρονος τους αναγνώρισε και τους είπε χαρακτηριστικά "Πάλι εσείς;".

Ο "Τιραμολα" κρατείται στην ασφάλεια Εξαρχείων και θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.