ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 23χρονη για διακίνηση ναρκωτικών - Αναζητείται ακόμη ένας 27χρονος

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 23χρονη για διακίνηση ναρκωτικών - Αναζητείται ακόμη ένας 27χρονος

Συνελήφθη, το απόγευμα του Σαββάτου (5/9/2015) στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 23χρονη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον αναζητείται 27χρονος κατηγορούμενος για τον ίδιο λόγο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν την 23χρονη και κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολική ποσότητα κοκαΐνης 11,7 γραμμαρίων και τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολική ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης 9,6 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 23χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο ως μέσο επικοινωνίας για παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις