ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σπερχειάδα: Τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο για να τον ληστέψουν

Σπερχειάδα: Τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο για να τον ληστέψουν

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία αλλά και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων κατηγορούνται τρεις νεαροί οι οποίοι πυροβόλησαν στον πρόσωπο έναν 30χρονο στη Σπερχειάδα.

Απίστευτο θράσος έδειξαν τρεις νεαροί, οι οποίοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρώ το θύμα τους προκειμένου να τον ληστέψουν.

Το γεγονός έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στον Άγιο Σώστη Σπερχειάδας, όταν -σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, δύο αδέλφια κι ένας ακόμα δράστης, μπήκαν στο σπίτι του πυροβολώντας την πόρτα, τον λήστεψαν και πριν τραπούν σε φυγή, τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο και του πήραν το κυνηγετικό όπλο με το οποίο προσπάθησε να τους σταματήσει.

Ο 30χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, οι δράστες (ένας 24χρονος, ένας 23χρονος κι ένας 20χρονος) είχαν διαφορές με το θύμα ενώ οι δύο εξ αυτών αρνούνται τα πάντα και ο τρίτος φέρεται να έχει ομολογήσει.

Οι τρεις, συνελήφθησαν την Δευτέρα και παραμένουν στα κρατητήρια της Λαμίας καθώς πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το ερχόμενο Σάββατο.

Εν τω μεταξύ στην έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στα σπίτια τους δύο κυνηγετικά όπλα και δέκα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, διαφόρων διαμετρημάτων, έξι μαχαίρια και δύο σπαθιά, δύο μαύρες κουκούλες τύπου full face, ένα ξύλινο ρόπαλο και έξι φυσίγγια πολεμικών όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Σχετικές ειδήσεις