ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της Αστυνομίας οι καταζητούμενοι ληστές του ψιλικατζίδικου

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της Αστυνομίας οι καταζητούμενοι ληστές του ψιλικατζίδικου

Νέες συλλήψεις πραγματοποίησε η Αστυνομία για την ληστεία σε ψιλικατζίδικο στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Τρίτης (18/10).

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον δύο νεαροί άνδρες που φέρεται να είναι συνεργοί του δράστη που ξυλοκοπήθηκε από τον υπάλληλο του καταστήματος. Οι δύο άνδρες είναι 25 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο έχει κατηγορηθεί πριν από 5 χρόνια για ανθρωποκτονία σε κατάσταση άμυνας ενώ και για τους δύο υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες.

Αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση αυτή αναμένεται την Πέμπτη (19/10) από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό της ληστείας

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μια και μισή τα ξημερώματα της Τρίτης (17/10/2017), όταν δύο νεαροί έφτασαν με τα πόδια σε ψιλικατζίδικο το οποίο βρίσκεται στην οδό Ζησιμοπούλου 91, στο Παλαιό Φάληρο.

Φορώντας μάσκες και κρατώντας -ο ένας εξ αυτών- καλάσνικοφ μπήκαν στο κατάστημα 24ωρης λειτουργίας και φώναξαν «ληστεία».

Ο υπάλληλος του καταστήματος που βρισκόταν μέσα σε αυτό βγήκε με ένα μαχαίρι και πιάστηκε στα χέρια με τον έναν επίδοξο ληστή.

Στο σημείο αυτό έφτασε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος μαζί με μια νεαρή κοπέλα και τον υπάλληλο επιχείρησαν να αφοπλίσουν τον ληστή, χτυπώντας τον. Κατά τη διάρκεια της πάλης, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί και μάλιστα μια από τις σφαίρες καρφώθηκε σε μπαλκόνι που βρίσκεται πάνω από το ψιλικατζίδικο

Τελικά, ο ληστής, ένας 34χρονος Έλληνας συνελήφθη και διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις