ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της Natalie Christopher – Τι έδειξε η νεκροτομή

Ικαρία: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της Natalie Christopher – Τι έδειξε η νεκροτομή

Το χτύπημα στο κεφάλι της 34χρονης Natalie Christopher, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης αστροφυσικού.

Αυτό προκύπτει από τη νεκροτομή που έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, που από την πρώτη εξέταση στη σορό της 34χρονης- η οποία είχε γίνει στη χαράδρα στην Ικαρία- είχε μιλήσει για ακαριαίο θάνατο από την πτώση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη νεκροτομή.

Κατάγματα και κακώσεις από την πτώση στην χαράδρα

Η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα, κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της, στην Ικαρία. Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την νεκροτομή, όπως αναφέρει το politis.com.cy.

Επίσης, η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι. Επιπλέον, υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων.

Δείτε φωτογραφίες της άτυχης Natalie:

Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της 34χρονης αστροφυσικού

Η 34χρονη αστροφυσικός, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07/08), βρέθηκε καταπλακωμένη από πέτρες, σε δύσβατη περιοχή, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε με τον σύντροφό της.

Η Νάταλι Κρίστοφερ έπεσε στο κενό μαζί με το μεγάλο πέτρινο όγκο που βρέθηκε πάνω της. Αυτός ήταν η αιτία της μοιραίας πτώσης, με την αποκόλλησή του, παρασύροντας την άτυχη Αγγλίδα η οποία έκανε την επιλογή να τον χρησιμοποιήσει.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν πως η πτώση και ο θάνατος προήλθαν από την παράτολμη προσπάθεια της Νάταλι να αναρριχηθεί ή να καταρριχηθεί σε αυτόν τον απότομο βράχο. Επεσήμαναν πως η άτυχη γυναίκα έπεσε «αγκαλιά» με το μεγάλο πέτρινο όγκο που βρέθηκε πάνω της, ο οποίος ήταν η αιτία της πτώσης της με την αποκόλλησή του.

Ο σπαραγμός του συντρόφου της

Όταν εντοπίστηκε η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ, στο σημείο έσπευσαν τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ προκειμένου να το ανασύρουν, μαζί με πυροσβέστες.

Ο Κυριάκος, ο σύντροφος της άτυχης 34χρονης, έφτασε στο σημείο και αναγνώρισε το πτώμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες χρειάστηκε να συγκρατηθεί από τους αστυνομικούς για να μην τρέξει κι αυτός στο γκρεμό.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της», περιέγραψε ένας διασώστης που βρισκόταν στο σημείο. «Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ηθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», πρόσθεσε, σε μαρτυρία που δημοσίευσε η Daily Mail.

«Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρεμήσε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συμπλήρωσε ο διασώστης.

Ο Κυριάκος, σύμφωνα με ανάρτηση του διασώστη Βαγγέλη Κριαρά, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της αγαπημένης του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κριαράς ανάρτησε το μήνυμα που του έστειλε ο Κύπριος σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ.

Δείτε το μήνυμα του Κυριάκου στη gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Τι σημαίνει το πλαφόν 4.608 ευρώ στις συντάξεις - Ποιοι θα επιστρέψουν χρήματα;

Σχετικές ειδήσεις