ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Κρίσιμη η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη - Θα νοσήσει νοσηλευτικό προσωπικό

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Κρίσιμη η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη - Θα νοσήσει νοσηλευτικό προσωπικό

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη καθώς τα νοσοκομεία «ασφυκτιούν», στο τραπέζι το ενδεχόμενο να τεθεί σε ισχύ καθολικό lockdown καθώς το σύστημα υγείας καταρρέει.

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Βόρειο Ελλάδα με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να λάβει ακόμα πιο σκληρά μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Σε επικοινωνία που είχε το Newsbomb.gr πριν από λίγο με πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη τόνισε πως η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι πάρα πολύ δύσκολη με το νοσηλευτικό προσωπικό να καταρρέει.

Πιο συγκεκριμένα η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας ανέφερε, «Έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα οι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη. Μίλησα με συναδέλφους μου, γιατρούς, όπου μου μετέφεραν μια τεταμένη κατάσταση στα νοσοκομεία της πόλης. Το σύστημα υγείας καταρρέει έπρεπε να είχαν γίνει προλήψεις χθες. Θα νοσήσει σίγουρα μεγάλο κομμάτι του νοσηλευτικού προσωπικού»

Στο ενδεχόμενο τα ληφθούν επιπλέον μέτρα και σε ολόκληρη την χώρα η κ. Παγώνη σχολίασε «Το πρόβλημα αυτή την στιγμή εστιάζεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν θεωρώ πως πρέπει να ληφθούν αυτή την στιγμή επιπλέον μέτρα στην υπόλοιπη Ελλάδα.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το lockdown δεν είναι αρκετό - Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση