ΚΟΣΜΟΣ

Ντέμι Μουρ: Κάνει ηλιοθεραπεία με μπικίνι και... κόβει την ανάσα στα 60 της

H Nτέμι Μουρ
H Nτέμι Μουρ
ΑΡ

Η Ντέμι Μουρ μπορεί να είναι 60 ετών, αλλά δεν φαίνεται ούτε μια μέρα πάνω από 40, γράφουν οι ταμπλόιντ. Μητέρα τριών παιδιών με μία πλούσια καριέρα στο βιογραφικό της, ενθουσίασε για μία ακόμη φορά τους θαυμαστές της, κάνοντας ηλιοθεραπεία με μπικίνι

Η Ντέμι Μουρ «πόζαρε» στο Instagram με αφορμή την επέτειο της 4ης Ιουλίου, προκαλώντας χαμόγελα στους 4,6 εκατομμύρια ακολούθους της. Η χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε με μαγιό δίπλα στο ποτάμι, έξω από το ειδυλλιακό σπίτι της στο Αϊντάχο.

Η Ντέμι Μουρ η οποία εθεάθη για τελευταία φορά στο Παρίσι έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της, με την επίπεδη κοιλιά και τα γυμνασμένα πόδια, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Η μελαχρινή καλλονή είχε τα μακριά της μαλλιά κάτω, καθώς φορούσε σκούρα γυαλιά ηλίου. Η δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται να κρατάει το αγαπημένο της σκυλάκι που ονομάζεται Πιλάφ και, κάποια στιγμή, κάθεται στο στήθος της. Το ζώο έχει γίνει τόσο δημοφιλές που έχει τη δική του σελίδα στο Instagram με περισσότερους από 10.000 ακόλουθους.

Η ηθοποιός του Ghost ευχήθηκε στους followers της στο Instagram «καλή 4η Ιουλίου» στη λεζάντα της. «Χαρούμενη μέρα ανεξαρτησίας! Μην ξεχνάτε το αντιηλιακό σας», πρόσθεσε η σταρ. Η Μουρ έχει τη συνήθεια να ποζάρει με μαγιό καθώς διατηρεί συνεργασία με την Andie Swim, για την οποία σχεδιάζει μαγιό

Το 2021 φόρεσε τα μαγιό του κολοσσού και πόζαρε με τις τρεις κόρες της, Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα. Η τελευταία είπε ότι δυσκολεύτηκε κατά τη διάρκεια της σχέσης της μητέρας της με τον Άστον Κούτσερ. Το μικρότερο παιδί της Ντέμι Μουρ και του πρώην συζύγου της Μπρους Γουίλις ήταν μόλις οκτώ ετών όταν η ηθοποιός της «Ανήθικης Πρότασης» άρχισε να βγαίνει με τον Κούτσερ, ο οποίος ήταν 15 χρόνια νεότερος της- το 2003.

Η 29χρονη Ταλούλα λέει ότι δεν καταλάβαινε τη φήμη των γονιών της μέχρι τότε. Μιλώντας σε ένα επεισόδιο του Stars On Mars, εξήγησε: «Μεγάλωσα στο Αϊντάχο. Και ήξερα ότι οι γονείς μου είχαν αυτή τη δουλειά που τους έκανε αυτό το πράγμα και έπρεπε να κάνουμε ωραία πράγματα, αλλά δεν καταλάβαινα πλήρως... «Ήταν το 2003, όταν η μαμά μου μόλις είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Άστον. Ήταν εκείνη η στιγμή, συνέβαιναν πολλά και πραγματικά τα έπαιρνα μέσα μου και όλα αυτά με διέλυσαν. Ήταν πραγματικά δύσκολο και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω»

Πρόσθεσε ωστόσο ότι κατάφερε να αντλήσει πολλά θετικά παρά την αρνητική της εμπειρία, προσθέτοντας: «Βρήκα την άλλη πλευρά αυτού, που είναι οτι αγαπώ πραγματικά τον εαυτό μου τώρα και αγαπώ την οικογένειά μου». Η Ντέμι και ο Άστον συναντήθηκαν το 2003 και παντρεύτηκαν το 2005. Χώρισαν το 2011 και πήραν διαζύγιο το 2013.

Ο Άστον Κούτσερ από την πλευρά του είχε προηγουμένως μιλήσει για το πώς πάλεψε να προσαρμοστεί ως θετός πατέρας της Tαλούλα και των δύο αδερφών της μετά την επαφή με τη Ντέμι Μουρ, η οποία ήταν 40 ετών όταν άρχισαν να βγαίνουν. Είπε στο περιοδικό Esquire: «Ήμουν 26 ετών, φέροντας την ευθύνη ενός οκτάχρονου, ενός 10χρονου και ενός 12χρονου. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν μερικοί έφηβοι γονείς στα 20 τους ».