ΚΟΣΜΟΣ

Εμφανίστηκε και ο πατέρας του «μωρού της αποχέτευσης»

Εμφανίστηκε και ο πατέρας του «μωρού της αποχέτευσης»

Ένας άνδρας εμφανίστηκε ως ο πατέρας του βρέφους που διασώθηκε από το σωλήνα της αποχέτευσης κτηρίου στην Κίνα και ζήτησε τεστ πατρότητας.


Η 22χρονη μητέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται, αφού ομολόγησε ότι γέννησε το μωρό της στην τουαλέτα και κατά λάθος γλίστρησε στο σωλήνα της αποχέτευσης. Σύμφωνα με την ίδια, ένιωσε πόνους στην κοιλιά και πήγε στην τουαλέτα. Η ημερομηνία τοκετού, που της είχαν δώσει οι γιατροί, απείχε μερικές ημέρες. Όταν το μωρό έπεσε στην τουαλέτα, προσπάθησε να το βγάλει με το κοντάρι μιας σφουγγαρίστρας. Για να φύγουν τα αίματα, πάτησε το καζανάκι και τότε το μωρό γλίστρησε στο σωλήνα της αποχέτευσης. Στη συνέχεια, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του κτηρίου για περίεργους ήχους που ακούγονταν από τις σωληνώσεις και έφυγε για δουλειά. Στη μητέρα δεν έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες εγκατάλειψης.

Όσο για τον φερόμενο πατέρα, ο άνδρας ζήτησε τεστ πατρότητας και δήλωσε ότι αν τελικά το παιδί είναι δικό του, θα συνεισφέρει στην ανατροφή του.

Το νεογέννητο αγοράκι υπέστη ελαφρούς τραυματισμούς, όμως η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο, γι΄αυτό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης. Το μωρό παρέλαβαν ο παππούς και η γιαγιά του, οι γονείς της 22χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλύφθηκε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στην αποχέτευση

Βίντεο-ΣΟΚ διάσωσης μωρού που πέταξαν σε αποχέτευση