ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας «θυσίασε» το πολυτελές αυτοκίνητό του για να σώσει οδηγό που είχε χάσει τις αισθήσεις του!

Άνδρας «θυσίασε» το πολυτελές αυτοκίνητό του για να σώσει οδηγό που είχε χάσει τις αισθήσεις του!

Ο επικεφαλής της μάρκας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο άνδρας ανακοίνωσε πως το αυτοκίνητο θα επισκευαστεί δωρεάν επιβραβεύοντας την πράξη του οδηγού!

Ο 41χρονος Manfred Kick, οδηγούσε το όχημά του, ένα Tesla Model S, όταν διαπίστωσε πως ο οδηγός ενός άλλου οχήματος έκανε κάποιους περίεργους ελιγμούς σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μόναχο της Γερμανίας.

Όταν βρέθηκε δίπλα του, κατά τη διαδικασία προσπέρασης, διαπίστωσε πως ο οδηγός ήταν αναίσθητος και το αυτοκίνητο φυσικά εκτός ελέγχου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε μπροστά από το όχημα και με προσεκτικές κινήσεις πατώντας συνεχώς το φρένο κατάφερε μετά από λίγο να το ακινητοποιήσει προκαλώντας ωστόσο τεράστια ζημιά στο δικό του όχημα που ανέρχεται στις 10.000 δολάρια.

Παρά το σοκ, κατάφερε να βγει και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον αναίσθητο άνδρα μέχρι να σπεύσει στο σημείο ασθενοφόρο. Ο άτυχος άνδρας ηλικίας 47 ετών διαπιστώθηκε πως υπέστη εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια της οδήγησης και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση χάρη στην ηρωική προσπάθεια του Kick.

Μάλιστα, τα νέα δεν άργησαν να φτάσουν στα κεντρικά της Tesla με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αυτοκινητοβιομηχανίας Elon Musk να δίνει συγχαρητήρια στον Kick και να ανακοινώνει, πως ο Γερμανός ιδιοκτήτης δεν θα πληρώσει τίποτα για την επισκευή του οχήματος του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

twit

Σχετικές ειδήσεις