MEDIA

Survivor: Άγριο περιστατικό πίσω από τις κάμερες – Τι αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης (vid)

Survivor: Άγριο περιστατικό πίσω από τις κάμερες – Τι αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης (vid)

Survivor: Τι συνέβη και δεν το είδαμε ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως όσες νίκες και να πάρουν οι μπλε, το κλίμα δεν πρόκειται να φτιάξει. Νίκος και Τζέιμς βρίσκονται εναντίον των υπολοίπων πέντε συμπαικτών τους και μπορεί στα αγωνίσματα να γίνονται «ένα», στην καλύβα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ακόμα ένα παράδειγμα ήταν το χθεσινό. Οι μπλε κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όμως στο συμβούλιο συμπεριφέρονταν σαν ηττημένοι. Οι μεν κατηγορούσαν τους δε και παραλίγο να ξεσπάσει άσχημος καυγάς ανάμεσα σε Νίκο και Σάκη.

Ο πρώτος κατηγόρησε για… μαγκιές τον 30χρονο και για λόγια που λέει πίσω από τις κάμερες, κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ και μάλλον ούτε πρόκειται.

Ποια ήταν η απάντηση του Σάκη; Δείτε το βίντεο…

Ποιος θα κερδίσει σήμερα;

Πάμε τώρα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Θα καταφέρουν το 1-1 οι κόκκινοι ή οι μπλε θα κάνουν το απόλυτο;

Οι «επτά» θα κάνουν και πάλι το «θαύμα» τους σύμφωνα με το Dokari.gr και θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες ασυλίας. Οι κόκκινοι θα χάσουν ξανά και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να βγουν δύο ακόμα υποψήφιοι.

Το… μοτίβο θα είναι το ίδιο. Οι παίκτες θα βγάλουν στον τάκο και πάλι τη Μαριάνθη, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη.

Οπότε έχουμε και λέμε: Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Ελένη. Ποιο είναι το φαβορί για αποχώρηση; Οι πρώτοι δύο έχουν αποδειχτεί «οδοστρωτήρες» και πως το κοινό τους θέλει μέσα στο παιχνίδι, έχοντας βγάλει εκτός δυνατούς παίκτες. Άρα φαντάζει δύσκολο να μείνει στο Survivor η Ελένη…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή Θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η σύλληψη στο γαλακτοπωλείο, η σειρά της ΕΡΤ και οι πιθανοί συνεργοί