MEDIA

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο – Ο «στημένος» αγώνας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο – Ο «στημένος» αγώνας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Μετά την ένωση ήρθε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και μαζί επέστρεψαν και οι καυγάδες στον Άγιο Δομίνικο.

Τα χαμόγελα και οι πλάκες μεταξύ των παικτών κράτησαν για πολύ λίγο και για την ακρίβεια μόνο για την ημέρα της ένωσης.

Με το… καλημέρα, είδαμε στο χθεσινό (29/3) επεισόδιο του Survivor, πως το κλίμα επιστρέφει εκεί που ήταν: «μαύρα» πρόβατα οι Τριαντάφυλλος και Αλέξης, ενώ στην μπλε ομάδα, Νίκος και Τζέιμς… παίζουν μόνοι τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν οι μπλε έφτασαν στην καλύβα των κόκκινων, εκεί που πλέον θα ζουν όλοι μαζί, Αλέξης Παππάς και Κώστας Παπαδόπουλος, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Αιτία ήταν η… τουαλέτα που έκανε για πλάκα ο ζαχαροπλάστης στην καλύβα που είχε φτιάξει ο δεύτερος πριν αλλάξει παραλία.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και στο στίβο μάχης επέστρεψε ο «Ντάφυ». Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να έδειξε χαρτί με τη γνωμάτευση των γιατρών οι οποίοι έλεγαν πως χρειάζεται ακόμα ξεκούραση, εκείνος όμως επέλεξε να αγωνιστεί.

Αφού έκανε ένα… επικό ζέσταμα, ο αγώνας ξεκίνησε και στο τέλος οι μπλε κέρδισαν με 10-6, με τον «Ντάφυ» να έχει 3/3 ήττες, οι δύο κόντρα στον Αλέξη Παππά.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ο Παύλος Γαλακτερός κατάφερε να αντέξει μέχρι τέλους και έτσι κέρδισε το κολιέ και οι ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, όπου εκεί έγινε χαμός!

Οι μπλε μπορεί να κέρδισαν, όμως έγιναν μπάχαλο, με την κλίκα των «πέντε» να τα βάζει εναντίον των Νίκο και Τζέιμς και αντίστροφα.

Όταν το «μπαλάκι» πήγε στους κόκκινους, εκεί είδαμε, για άλλη μια φορά, όλοι να κατηγορούν τον Τριαντάφυλλο, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αναφέρει πως οι αγώνες του με τον Αλέξη ήταν στημένοι.

Στο συμβούλιο είδαμε τους κόκκινους να τα βάζουν και με τον Αλέξη, καθώς οι πρώην κολλητοί ξανάσμιξαν και αυτό φαίνεται πως δεν τους άρεσε, ενώ συνεχώς ο ένας υποστήριζε τον άλλον, παρότι βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες.

Οι κόκκινοι ψήφισαν και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε ο Τριαντάφυλλος, όπως είχε δηλώσει μετά το αγώνισμα. Με 8 ψήφους βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ από μία είχαν Κόρο και Ηλίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Κλοπή Θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η σύλληψη στο γαλακτοπωλείο, η σειρά της ΕΡΤ και οι πιθανοί συνεργοί