MEDIA

Ριάνα: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Ριάνα: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
AP

Η Ριάνα δέχτηκε πρόταση από την Apple TV για να καταγράψει σε βίντεο την εμφάνισή της στο Super Bowl και να τη συμπεριλάβει σε ντοκιμαντέρ το οποίο θέλει να φτιάξει για την μουσική της επιστροφή.

 

Η μουσική της επιστροφή προκάλεσε «σεισμό» στο χώρο της μουσικής, καθώς από το 2016 δεν είχαμε κανένα νέο κομμάτι από εκείνη με πολλούς να αναρωτιούνται μήπως η Ριάνα αποφάσισε να επικεντρωθεί στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και αφήνει μια και καλή τη μουσική.

Το come-back ωστόσο έγινε και ήταν δυναμικό. Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν και το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα για άλλη μία φορά υποκλίθηκε στο ταλέντο της με το soundtrack της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever», που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα με τον τίτλο «Lift Me Up».

Η διάσημη τραγουδίστρια ωστόσο έχει λείψει αρκετά στο κοινό της και γιαυτό ένα τραγούδι δεν είναι αρκετό. Έτσι, η Ριάνα ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στο επόμενο Super Bowl, τον Φεβρουάριο του 2023.

Το εν λόγω δρώμενο συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλα τα φώτα με τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης παγκόσμιας μουσικής σκηνής να έχουν παρελάσει από τη σκηνή του. Μάικλ Τζάκσον, Μπιγιονσέ, Τζένιφερ Λόπεζ, Σακίρα, Έμινεμ, Κολντπλέι και πολλοί άλλοι έχουν τραγουδήσει στο ημίχρονο του τελικού.

Φυσικά η εμφάνιση αυτή είναι πολυαναμενόμενη και ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις για το πώς θα εμφανιστεί η διάσημη σταρ της ποπ.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca, η Ριάνα δέχτηκε πρόταση από την Apple TV για να καταγράψει σε βίντεο την εμφάνισή της και να τη συμπεριλάβει σε ντοκιμαντέρ το οποίο θέλει να φτιάξει για την μουσική της επιστροφή.

Πηγή από την Apple μίλησε στην εφημερίδα Sun αναφέροντας ότι «Υπάρχει μεγάλη όρεξη και περιέργεια για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Ριάνα. Η επιστροφή της στη μουσική σκηνή για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, είναι πολύ σημαντική».

Στο βίντεο θα καταγραφούν οι πρόβες, οι συναντήσεις με άλλους καλλιτέχνες, φυσικά τα backstage και πολύ ακόμη υλικό που θα δώσει στο κοινό μία μικρή γεύση από το πως είναι να είσαι η Ριάνα με όλους τους νέους ρόλους που έχει τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατο αυτόν της μητέρας.

Παράλληλα, η ίδια πηγή δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα πως η εμφάνισή της στο Super Bowl είναι μια από τις πιο σημαντικές και αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για να θυμίζει στο κοινό γιατί η Ριάνα θεωρείται μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες.

«Το Super Bowl είναι μια από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο, αν όχι η μεγαλύτερη, οπότε το σόου της θα είναι κάτι πολύ μεγάλο. Πρόκειται για μια live επιστροφή, οπότε η πίεση είναι τεράστια. Αξίζει ο κόσμος να θυμάται γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες όλων των εποχών».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube