ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτές της ΝΔ ρωτούν αν έχει υπηρετήσει στρατιωτική θητεία ο Τάσος Κορωνάκης

Βουλευτές της ΝΔ ρωτούν αν έχει υπηρετήσει στρατιωτική θητεία ο Τάσος Κορωνάκης

Εάν έχει κηρυχθεί ανυπότακτος ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, ρωτούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο κατέθεσαν 23 βουλευτές της ΝΔ.

Οι βουλευτές, με επικεφαλής τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη ρωτούν αν ο κ. Κορωνάκης έχει λάβει δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας, με τη δεύτερη να έχει λήξει τον Νοέμβριο του 2005, αν έχει δηλώσει ψευδή διεύθυνση από το 2005 και μετά, προκειμένου η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει το Φύλλο Κατάταξης, αν υπάρχει Δελτίο Κατάταξης για τον Στρατιώτη Αναστάσιο Κορωνάκη του Χαρίτωνα σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ε.Σ. για την 8η Ιουλίου 2015, με την ΕΣΣΟ Δ 2015, αν κατετάγη και υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του ο εν λόγω στρατιώτης, όπως προβλέπεται, αν δε παρουσιάστηκε σε ποιο κέντρο υπηρετεί αυτή τη στιγμή και αν δεν έχει παρουσιαστεί, αν θεωρείται ανυπότακτος για δεύτερη φορά.

Επίσης, ρωτούν με ποια κριτήρια επελέγη ο κ. Κορωνάκης στην πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης.

«Η συμμετοχή σε τέτοιου μεγέθους και κρισιμότητας όργανα που διαμορφώνουν την πορεία της διαπραγμάτευσης και κατ' επέκταση το μέλλον της Πατρίδας, όπως η Πολιτική Ομάδα Διαπραγμάτευσης που αποφασίστηκε από τον Πρωθυπουργό, απαιτεί την ύπαρξη επαγγελματισμού, επιστημονικών γνώσεων και εξειδικευμένης εμπειρίας από τα στελέχη που επιλέγονται και όχι οι προσωπικές σχέσεις ή οι κομματικοί συσχετισμοί» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι βουλευτές.

Σχετικές ειδήσεις