ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας Transformers

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας Transformers

Μία από τις δημοφιλέστερες ταινίες που έχουν ως κεντρικό θέμα τα ρομπότ και τα αυτοκίνητα ετοιμάζεται να περάσει στο νέο της sequel.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο τίτλος της νέας ταινίας είναι «Transformers: Rise of the Beasts» και μας προϊδεάζει για μία μάχη μεταξύ των γνωστών Autobots που αγωνίζονται να σώσουν το ανθρώπινο είδος. Το σενάριο εκτυλίσσεται το 1994 όταν ένα ζευγάρι αρχαιολόγων από το Μπρούκλιν έρχεται σε μια αρχαία σύγκρουση μέσα από μια κοσμογονική ισορροπία που συνδέεται με τρεις φατρίες των Transformers: τους Maximals , τους Predacons και τους Terrorcons.

Το νέο στοιχείο στη νέα ταινία είναι πως τα Maximals και τα Predacons βασίζονται για πρώτη φορά σε ζώα. Το σενάριο θέλει τα νέα είδη Transformers να έρχονται από το μέλλον και λόγω μιας χρονικής στρέβλωσης να έχουν ταξιδέψει πίσω στο παρελθόν.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ ακόμη και ο διάσημος Optimus Prime μένει έκπληκτος όταν συναντά τον Optimus Primal. Ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο της νέας ταινίας είναι πως τα σκηνικά μας παραπέμπουν στην δεκαετία του 1990. Χαρακτηριστικό είναι πως στα πολλά αυτοκίνητα της ταινίας περιλαμβάνεται και μία αερόψυκτη Porsche 911.

Αρχικά η νέα ταινία Transformers ήταν προγραμματισμένη για να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά τελικά αναβλήθηκε για το ερχόμενο.

Τέλος, να πούμε πως στο νέο Transformers πρωταγωνιστούν οι Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage και Tobe Nwigwe. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Steven Caple Jr. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση αφού προσεχώς θα ακολουθήσουν και νέα τρέιλερ.