ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο μπορεί να κοστίζει μία επισκευή διακοπτών σε μια Ferrari;

Πόσο μπορεί να κοστίζει μία επισκευή διακοπτών σε μια Ferrari;

Δεν θα πιστεύετε το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει ένας ιδιοκτήτης Ferrari για μερικούς διακόπτες που κολλούσαν!

Του Γιάννη Σκουφή

Το θέμα με τα supercars δεν είναι μόνο να έχεις τα λεφτά για να τα αποκτήσεις αλλά να μπορείς και να τα συντηρήσεις. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα προβλεπόμενα σέρβις, αλλά και στα διάφορα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν με τις περισσότερες φορές να καλείται ο ιδιοκτήτης να πληρώσει την λυπητερή.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο άτυχος ονομάζεται Jerry Mos και σχετικά πρόσφατα γνωστοποίησε την περιπέτεια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει πήγε την Ferrari του, μία F430, για μία επισκευή.

Η οποία του στοίχισε περίπου 15.000 δολάρια για την αντικατάσταση των ρουλεμάν των τροχών που είναι κεραμικά και 4.000 δολάρια για την ρύθμιση των προβολέων.

Και εκεί που περίμενε πως θα ξεμπέρδευε, του ήρθε μία αναπάντεχη… κεραμίδα: μία χρέωση 7.542 δολαρίων για μία επισκευή στο εσωτερικό που είχε να κάνει με την αντικατάσταση διακοπτών που κολλούσαν.

Εξοργισμένος με την όλη κατάσταση ο Mos αποφάσισε να πουλήσει την Ferrari του και να δηλώνει πως νιώθει πολύ καλύτερα με μία ανοιχτή C8 Corvette Stingray με πακέτο 3LT που αγόρασε στη συνέχεια. Όπως και να το κάνουμε, μία Ferrari είναι πολύ ιδιαίτερη. Από κάθε άποψη.