Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εξαγριωμένος αγρότης αναποδογυρίζει αυτοκίνητο (video)

Newsbomb

Τι μπορεί να γίνει όταν ένας μεθυσμένος οδηγός μπει στην φάρμα ενός αγρότη που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του;

Του Γιάννη Σκουφή

Το περιστατικό συνέβη κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Πρωταγωνιστής είναι ένας 57χρονος αγρότης ονόματι Robert Hooper ο οποίος χρησιμοποίησε το περονοφόρο του για να απομακρύνει ένα αυτοκίνητο με κλαταρισμένα δύο λάστιχα που έκλεινε τον δρόμο προς το σπίτι του.

«Το σπίτι ενός Άγγλου είναι το κάστρο του και το δικό μου ξεκινά από την κεντρική πύλη» είπε ο 57χρονος στα δικαστήρια. Ο δικηγόρος υπεράσπισής του χρησιμοποίησε ένα νομικό προηγούμενο 400 ετών που είχε μείνει γνωστό ως υπόθεση «Semayne». Το οποίο λέει ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί το σπίτι του με κάθε δυνατό τρόπο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο αγρότης σπρώχνει με το ανυψωτικό μηχάνημα το άμοιρο Opel Corsa. Στη συνέχεια το σηκώνει στον αέρα και το γυρνά στο πλάι για να το βγάλει έξω από την φάρμα του. Σα να μην έφτανε αυτό στρίβει απότομα το αγροτικό μηχάνημα και χτυπά τον μεθυσμένο Charlie Burns, ο οποίος είχε καταναλώσει επτά μπουκάλια μπύρας.

Σύμφωνα με τους The Guardian ο Burns ήταν τόσο μεθυσμένος που όταν ο αγρότης του ζήτησε να μετακινήσει το Corsa, τότε αυτός τον χτύπησε στο πρόσωπο. Εξαγριωμένος ο αγρότης αποφάσισε να μετακινήσει αυτός το Opel έξω από το κτήμα του με τον τρόπο που βλέπετε.

Δεν είμαστε σίγουροι για το τι έγινε με τις ζημιές που προκάλεσε το Corsa, αλλά τελικά ο Hooper δικαιώθηκε από το δικαστήριο του Durham και απαλλάχτηκε από τις βασικές κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση ζημιάς.