PHOTOS

GOSSIP

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αυτά επιθυμεί να της φέρει το 2020 (Photos)

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αυτά επιθυμεί να της φέρει το 2020 (Photos)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής με εκρηκτικές αναλογίες που κόβουν την ανάσα.

Νέα, ωραία, ταλαντούχα και ερωτευμένη, μιλά για το καινούργιο τραγούδι της «Κοίτα μην αγγίζεις» για το θεατρικό της ντεμπούτο, ενώ αποκαλύπτει τι επιθυμεί να της φέρει το 2020 σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Έχεις πει ποτέ σε άντρα «Κοίτα μην αγγίζεις»; Έχεις ζήσει κάτι ανάλογο στην προσωπική σου ζωή;

«Η γυναίκα του τραγουδιού είναι μια femme fatale, μια μοιραία γυναίκα, που παίξει με τους άντρες. Έχω και αυτή την πλευρά μέσα μου, αλλά στην προσωπική μου ζωή προτιμώ να είμαι πιο γήινη».

Αν και είχε ανακοινωθεί η πρεμιέρα σου στο «Fix» μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Γιαννιά και την Άντζελα Δημητρίου, τελικά το σχήμα ακυρώθηκε...

«Ξαφνιάστηκα κι εγώ -όπως κι εσείς- και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν είναι ευχάριστες καταστάσεις αυτές, ειδικά όταν υπάρχουν εργαζόμενοι και οικογένειες που θα μείνουν χωρίς δουλειά μέσα στις γιορτές. Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία με τον Γιώργο, τον Χρήστο και την υπέροχη Άντζελα Δημητρίου. Ίσως το σύμπαν μας φέρει κοντά κάποια άλλη στιγμή! Ό,τι και να συμβαίνει, όμως, πρέπει να το αντιμετωπίζουμε θετικά και να κοιτάμε μπροστά!».

Παράλληλα με το τραγούδι, φέτος έκανες τα πρώτα σου βήματα και στο θεατρικό σανίδι. Αρκετές ημέρες μετά την πρεμιέρα, πώς είναι η εμπειρία σου στην παράσταση «Ομμάτα δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» που παρουσιάζεται στο «Ράδιο Σίτυ»; Πώς είδες την ανταπόκριση του κόσμου;

«Πραγματικά, η ανταπόκριση είναι συγκινητική! Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με έντονο το ποντιακό στοιχείο και νιώσαμε ότι έπρεπε να την τιμήσουμε, γι' αυτό και κάναμε την πρεμιέρα μας εκεί. Είχα πολύ άγχος, γιατί ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου που ερχόταν στο τέλος με τόσο συγκινητικά λόγια με βοήθησε πολύ και τώρα έχω καταφέρει να το απολαμβάνω. θέλω να μου πεις μια ευχή για το 2020».

Τι επιθυμείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;

«Υγεία για τους ανθρώπους μου! Να είμαστε δυνατοί ψυχή τε και σώματι, γιατί τότε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», είπε στη Real.

Πηγή: Gossip-TV.gr