GOSSIP

Δύσκολες στιγμές για την Ορθούλα Παπαδάκου

Δύσκολες στιγμές για την Ορθούλα Παπαδάκου

Το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε πώς ήρθε αντιμέτωπη με μια απώλεια που της στοίχισε πολύ.

Το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε πώς ήρθε αντιμέτωπη με έναν θάνατο που της στοίχισε πολύ.

Ο αγαπημένος της σκύλος έφυγε από τη ζωή κι εκείνη καλείται να διαχειριστεί την απώλειά του, κάτι που είναι δύσκολο για εκείνη, μιας και ήταν πολύ δεμένη μαζί του.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον τετράποδο φίλο της, η ίδια τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα και πολλές φωτογραφίες, τόσο δικές του, όσο και της ίδιας μαζί του.

«R.I.P my boy Prince. Ο πρώτος και ο τελευταίος, κανείς δεν μπορεί να σε αντικαταστήσει. H καρδιά μου πονάει και το κορμί μου είναι μουδιασμένο. Αυτή την αγάπη είχα για σένα αγόρι μου. Εύχομαι να σε κρατούσα για μια τελευταία φορά. Είχα τα 8 ωραιότερα χρόνια και σε αγαπούσα. Είχες αγαπηθεί από πολλούς. Θα μου λείψεις πολύ Prince αλλά πάντα θα σε θυμάμαι. Για πάντα στην καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση - βιτριόλι: «Αγγίζουν» τη γυναίκα με τα μαύρα - Κοντά στην ταυτοποίησή της η ΕΛ.ΑΣ.