GOSSIP

Αντριάνα Παρασκευοπούλου:«Οι συμπεριφορές των γιων μου με συγκλόνισαν»

Αντριάνα Παρασκευοπούλου:«Οι συμπεριφορές των γιων μου με συγκλόνισαν»

H Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αλλά και της δημοσιότητας καθώς παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Σε μια περίοδο με πολλά και σημαντικά γεγονότα, το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της ΕΡΤ, κάθε βράδυ, στις 21:00, με αναλυτικά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, έρευνες, συνεντεύξεις και καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, του πολιτισμού, παρουσιάζει την επικαιρότητα και τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου εκτός από πετυχημένη δημοσιογράφος και anchorwoman είναι και μητέρα.

Η ίδια πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά – δες» και μίλησε μεταξύ άλλων για τους δυο γιους της.

«Έχω κι εγώ ενοχές όπως όλες οι μαμάδες. Τίποτα ποτέ δεν φτάνει, τίποτα δεν είναι αρκετό. Οι γιοι μου είναι 17 ετών. Είναι δύσκολη η εφηβεία και νομίζω έχει έναν κοινό παρονομαστή ότι «φταις, εσύ φταις για όλα». Είναι μια φάση κι αυτή. Είμαι τυχερή γιατί μου μιλάνε, είμαστε μια ομάδα. Μοιράζομαι και επικοινωνούμε πράγματα», είπε για αυτή τη δύσκολη φάση της εφηβείας μέσα στο σπίτι με δυο αγόρια.

Όσο για το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που έχει ακούσει από τα αγόρια της;

«Τα παιδιά μου κομπλιμέντο; Ίσως για τη μαγειρική μου, για φαγητό για κανά γλυκό. Τώρα είμαστε στη φάση ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να εμφανιστούν οι φίλοι μας, αυτός είναι ένας μεγάλος κίνδυνος. Δηλαδή η μητέρα πρέπει να έχει λίγο το νου της να στρίψει… να είναι πιο διακριτική. Στις πιο δικές μας και αληθινές στιγμές μας νιώθεις πολλά πράγματα. Είναι ωραία τυπάκια τα παιδιά μου, έχουν καλοσύνη, οι συμπεριφορές τους με έχουν συγκλονίσει…», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο