GOSSIP

Μαρία Κορινθίου: «Σκοτεινή περίοδος για μια γυναίκα η επιλόχειος κατάθλιψη»

Μαρία Κορινθίου: «Σκοτεινή περίοδος για μια γυναίκα η επιλόχειος κατάθλιψη»

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου εκτός από επιτυχημένοι επαγγελματικά έχουν δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια.

Η κόρη τους, Ισμήνη είναι 12 ετών και τόσο η Μαρία όσο και ο Γιάννης έχουν καταφέρει να «χτίσουν» μια μοναδική σχέση.

Η ηθοποιός πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και μίλησε για την υπέροχη σχέση τους.

«Η Ισμήνη είναι 12 ετών και είναι σε αυτή τη φάση που πάει από παιδί προς γυναίκα. Όλη αυτή την αλλαγή προσπαθώ να την διαπραγματευτώ με τον εαυτό μου. Βλέπω κάτι παλιά βίντεο που η Ισμήνη είναι 3,4 και 5 και λίγο σοκάρομαι γιατί λέω πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια, ότι από μωρό είναι αυτή η αλλαγή ή μάλλον η μετάβαση που γίνεται και λίγο με «κολλάει» στον τοίχο. Μπαίνουμε στην εφηβεία και διεκδικεί. Δεν σηκώνει πολλές κουβέντες», είπε ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και τη φάση που πέρασε μετά.

«Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Για να μην παρεξηγηθώ, δύσκολη εγκυμοσύνη, όχι ιατρικά αλλά πέρασα ότι περνάει μια εγκυμονούσα, από ζαλάδες… έτσι έμαθα ότι είμαι και έγκυος. Ήμουν σε γύρισμα, ζαλίστηκα, έπεσα κάτω και πήγα στο νοσοκομείο. Έκαναν εξέταση αίματος και το έμαθα. Δεν το περίμενα. Ο Γιάννης ήταν εκεί μαζί μου. Πολλές λιποθυμίες μετά, δηλαδή περπατούσα κι έπεφτα κάτω στο δρόμο», είπε και συνέχισε:

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Τις τρεις πρώτες εβδομάδες ενώ είχα αρκετό γάλα και θήλαζα, μου κόπηκε «μαχαίρι» από την κατάθλιψη. Πολύ σκοτεινή περίοδος για μια γυναίκα. Μόνο εκείνες που το έχουν περάσει μπορούν να το καταλάβουν. Με βοήθησε πολύ ο Γιάννης. Ήμουν αγρίμι, δεν μιλιόμουν. Εκεί που έκλαιγα, γελούσα και το αντίθετο. Έξι μήνες το πέρασα, μετά σιγά σιγά άρχισε να σβήνει αλλά πήρε περίπου δυο χρόνια. Πάντα ένα «τσικ» μένει μέσα σου», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο