GOSSIP

Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι πρώτες εικόνες από το γάμο της - Το αποκαλυπτικό νυφικό και οι καλεσμένοι

Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι πρώτες εικόνες από το γάμο της - Το αποκαλυπτικό νυφικό και οι καλεσμένοι
H Αθηνά Ευμορφιάδη με τον σύντροφό της Γιάννη Μαυροκορδάτο.
Instagram / athina_evmorfiadi

Survivor: H Αθηνά Ευμορφιάδη παντρέυτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Μαυροκορδάτο.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου. Η πρώην παίκτρια του Survivor παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαυροκορδάτο, στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram. Η αθλήτρια ανέβασε μία σειρά από βίντεο στα οποία φαίνεται να διασκεδάζει αλλά και να προετοιμάζεται για τη σημερινή ημέρα, έχοντας στο πλευρό της κοντινά της άτομα.

Ευρυδίκη, Σπύρος και Βρισηίδα στο πλευρό της νύφης

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και κάποιοι πρώην συμπαίκτες της αθλήτριας στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πολλοί άλλοι.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο άνθρωπος που συνόδευσε στην εκκλησία την καλή της φίλη και την παρέδωσε στον γαμπρό. Τα στέφανα στο ζευγάρι άλλαξε ο αδερφός της Αθηνάς Ευμορφιάδη, Γιάννης.

Με δική τους ανάρτηση, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου της τραγούδησαν το «Σήμερα γάμος γίνεται», όσο επιστρέφουν από τις διακοπές τους για να δώσουν το «παρών» στο μυστήριο και τη δεξίωση.

Η γνωριμία ενός μεγάλου έρωτα

Η Αθηνά στο παρελθόν είχε αναφερθεί για την γνωριμία της με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο στο περιοδικό ΟΚ!: «Τον Γιάννη τον γνώρισα το 2017 όταν αποφάσισα επιτέλους να βγω από το σπίτι μου και να πάω να διασκεδάσω στο YTON, όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης. Όταν με πρωτοείδε, όπως μου είπε αργότερα, ενθουσιάστηκε μαζί μου και έψαχνε μέρες να με βρει. Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου κι εκεί του απάντησα πολύ επιθετικά. Αλλά είχε τον τρόπο του να με προσεγγίσει και σχεδόν από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί. Αυτό που συνηθίζω να λέω για τον Γιάννη είναι ότι είναι ένας τόσο ήρεμος και λογικός άνθρωπος που με τον τρόπο του κατάφερε να με δαμάσει, γιατί ήμουν ένα αγρίμι. Και ήμουν και πολύ καχύποπτη με όλους».