GOSSIP

Ιρίνα Σάικ: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παιδικά και νεανικά της χρόνια

Ιρίνα Σάικ: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παιδικά και νεανικά της χρόνια
H Ιρίνα Σάικ.
Instagram / irinashayk

Η Ιρίνα Σάικ ανέβασε φωτογραφίες απ’ τα παλιά δίνοντας στους θαυμαστές της μια γεύση από τα παιδικά και νεανικά της χρόνια.

H Ιρίνα Σάικ θέλησε να δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από τα παιδικά και νεανικά της χρόνια, καθώς μοιράστηκε παιδικές φωτογραφίες της στο Instagram.

Η Ρωσίδα καλλονή στην πρώτη φωτογραφία κρατάει ένα καλαθάκι και έχει μέσα τις κούκλες της ενώ στις άλλες φωτογραφίες είναι έφηβη.

Η 36χρονη στην τελευταία ποζάρει στον φακό χαμογελαστή ενώ απολαμβάνει το μπάνιο της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ES το 2018, η Ιρίνα, η οποία μετακόμισε από τη Ρωσία στο Παρίσι για να στηρίξει την οικογένειά της, είχε δηλώσει: «Δεν είχα ιδέα πώς θα ήταν το μόντελινγκ. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι θα μπορούσα ίσως να βρω κάποια δουλειά σε κατάλογο και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Δεν μιλούσα καθόλου αγγλικά. Στο Παρίσι, ζούσα σε ένα μικρό διαμέρισμα μοντέλων με άλλα κορίτσια. Είχαμε 40 ευρώ χαρτζιλίκι την εβδομάδα. Τις Κυριακές μοιραζόμασταν όλοι ρύζι, γιατί δεν μας είχαν μείνει χρήματα. Και τη Δευτέρα το πρωί πηδούσαμε στο μετρό με το 1 ευρώ που μας είχε απομείνει για να πάμε στο πρακτορείο και να πάρουμε το χαρτζιλίκι μας για την επόμενη εβδομάδα. Ήταν μια δύσκολη εποχή, αλλά και μια διασκεδαστική εποχή».

H Ιρίνα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα του πλανήτη. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.