MEDIA

Super Κατερίνα: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Super Κατερίνα: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό ο Ανδρέας Μικρούτσικος
GLOMEX

Ένταση στο πλατό της «Super Κατερίνα» - Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ένταση με το «καλημέρα» στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αποχωρεί σε έξαλλη κατάσταση από το πλατό.

Μετά τη συνέντευξη στη Μαρία Ηλιάκη, η οποία μίλησε στην κάμερα για το νέο της επαγγελματικό βήμα με τον Νικόλα Ράπτη αλλά και για την παρουσίαση του «My Style Rocks» από την Κατερίνα Καραβάτου.

Ωστόσο μία ατάκα της Χρίσλας Γεωργακοπούλου πυροδότησε τη συζήτηση. Την ώρα που ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην αφιερωματική εκπομπή του ΑΝΤ1 στην οποία θα εμφανιστεί, η Χρίσλα τον ρώτησε «Πόσες ώρες μιλούσες».

Τότε τα αίματα άναψαν με τον παρουσιαστή να της απαντάει «Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέρφια σου; Άσε μας τώρα. Σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα» και αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήξερε τι να πει και ζήτησε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να επιστρέψει στη θέση του. Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα εκείνος γύρισε και η εκπομπή συνεχίστηκε.

Αφού επέστρεψαν τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλάει με σκληρά λόγια για την Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Εγώ έκανα μια συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη μετά από μια σειρά προτάσεων. Δεν ήταν για αυτή την εκπομπή, αλλά δεν έχει σημασία. Με τίμησε και τον τιμώ. Τη σχέση μου με τον Νίκο Κοκλώνη τη σέβομαι. Από εκεί και πέρα δεν ανέχομαι ούτε να λένε ούτε να προσπαθούν να με χτυπήσουν έμμεσα ή άμεσα εκεί θα αντιδράσω. Γίνονται διαφορά λοιπόν σκωπτικά σχόλια τι κάνω εδώ… Δε μπορεί εδώ πέρα η Χρίσλα, ή η όποια Χρίσλα “πόσες ώρες” με ύφος δηλαδή “πόσες ώρες μίλαγες;”. Tο γνωστό περί ομιλητικότητα του Ανδρέα που ξεκινάει δεν σταματάει. Να πω σε αυτούς που το λένε ότι εγώ μιλάω με επιχειρήματα, αν δεν είχα επιχειρήματα θα ίσχυε αυτό…

Εγώ δεν ανέχομαι ειρωνεία. Εγώ σέβομαι τον Νίκο, όλους εσάς, σέβομαι καταρχήν τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές. Αλλά δεν θα κάθομαι να διαπομπεύομαι από κανέναν. Είτε είναι συγκεκριμένος, είτε τυχάρπαστος. Θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Διότι μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά, αλλά έχω αξιοπρέπεια. Πέραν τη δουλειάς έχω μάθει να ζω με το τίποτα, αλλά αξιοπρεπής… Να ακούω ειρωνείες δεξιά και αριστερά, δεν τα ανέχομαι αυτά. Δεν έχω να μιλήσω με καμία Χρίσλα, τα έχω πει στον αέρα με καλό τρόπο. Δε μπορεί εδώ πέρα η Χρίσλα ή η κάθε Χρίσλα να μου πει πόσες ώρες μίλαγες. Αυτή την ειρωνεία δεν την ανέχομαι, διότι σέβομαι τον Νίκο. Δε θα κάθομαι να διαπομπεύομαι από κανέναν. Θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου. Αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου τον τηλεθεατή, για αυτό σηκώθηκα να φύγω. Αν ήταν έτσι ο σεβασμός…» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Οφείλω να σου πω ότι στο σπίτι μου με έμαθαν πρώτον να σέβομαι τους μεγαλύτερους, δεύτερον να σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν διαγράψει μια πορεία με τα κότσια τους και τρίτον να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι για τρίτη χρονιά καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά τι θέλω να πω ακόμη και μετά από δέκα δευτερόλεπτα, ιδίως όταν αφορά ευφυείς ανθρώπους, όπως εσύ. Σήμερα με απογοήτευσες σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα σου πω εγώ» είπε με τη σειρά της η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.