GOSSIP

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»
Glomex

Ο ηθοποιός αρνήθηκε για ακόμα μία φορά να σχολιάσει την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ τόνισε ότι τίποτα δεν τον ξαφνιάζει.

Στην κοπή της πίτας του θιάσου της θεατρικής παράστασης «Οικόπεδα με θέα» βρέθηκαν δημοσιογράφοι και έκαναν ερωτήσεις στον Γιάννη Μπέζο σχετικά με τα επαγγελματικά του, αλλά και το σχόλιο του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο προς το πρόσωπό του.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε για ακόμα μία φορά να σχολιάσει την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ τόνισε ότι τίποτα δεν τον ξαφνιάζει. «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι΄αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά. Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών, είχε πει στην απολογία του: «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;».

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα χρονιά, αλλά και για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN με τίτλο «Ο,τι αγαπώ». Όπως είπε αποφασίστηκε να αλλάξει η ώρα της εκπομπής και πλέον θα προβάλλεται στις 11 το βράδυ. «Η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά, θα ολοκληρώσουμε στο τέλος της σεζόν και προσπαθούμε να κάνουμε μία καλή συντροφιά στους τηλεθεατές το Σάββατο το βράδυ», ανέφερε.

Όσον αφορά στη νέα χρονιά σημείωσε: «Δεν με αφορούν τα γούρια, τα φλουριά και τα ποδαρικά για τη νέα χρονιά, είμαι τελείως αλλού.»