GOSSIP

Μαρία Μπακοδήμου: Το χρονικό της κόντρας με την Καινούργιου και το μέλλον του «Γεια σου»

Μαρία Μπακοδήμου: Το χρονικό της κόντρας με την Καινούργιου και το μέλλον του «Γεια σου»

Η Μαρία Μπακοδήμου και η Κατερίνα Καινούργιου ανταλλάσσουν πυρά.

Η τηλεοπτική σεζόν, εκτός από μονομαχίες για τα νούμερα τηλεθέασης, έχει και κόντρες. Μία από αυτές έχει για πρωταγωνίστριες τη Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες συνεχίζουν να ανταλλάσσουν σπόντες και βέλη.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης, η παρουσιάστρια του ALPHA με την ομάδα της εκπομπής «Super Κατερίνα» θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν το «Γεια σου» να «κόβεται» λόγω εκλογών. Τότε, η Κατερίνα είπε: «Εγώ αδιαφορώ να ασχοληθώ με εκπομπές που βλέπω ότι έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπό μου και που παρουσιάζουν στον αέρα ψευδή ρεπορτάζ. Θα μπορούσαν κάποιοι να πάρουν ένα τηλέφωνο να δουν τι έχει συμβεί γενικότερα». «Όταν βλέπεις ότι μία ομάδα περνάει λίγο δύσκολα και εσύ την χτυπάς, είναι λίγο ανήθικο… Δεν αξίζει να ασχοληθώ», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν, πριν από κάποιο διάστημα, όταν η Μαρία Μπακοδήμου είχε δηλώσει για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό».

Από την άλλη, τότε, η παρουσιάστρια του ALPHA είχε απαντήσει: «Θέλω να πω κάτι γιατί με στεναχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου. Θα μου πεις, γιατί ασχολείσαι ρε Κατερίνα; Αλλά, να πω και στη Μαρία Μπακοδήμου με όλο το σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της ότι εδώ δεν στήνουμε κανέναν καβγά. Δε μας υποχρεώνει κανέναν ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε και νομίζω ότι ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι αυτό πουλάει. Και σας το λέω επίσημα, γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη».

Το μέλλον του «Γεια σου»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ δεν θα «κοπεί» λόγω εκλογών. Ίσως υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στον προγραμματισμό, όμως η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, μέσα από το «Γεια σου» σχολιάζονται και προβάλλονται τα όσα συμβαίνουν στο «Survivor All Star», σε ένα πρότζεκτ που το κανάλι στηρίζει και «ποντάρει» πολύ.