GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε η influencer - «Ο κόσμος πάει καλά γενικά;»

Ιωάννα Τούνη:  Ξέσπασε η influencer - «Ο κόσμος πάει καλά γενικά;»

Ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη μέσω Instagram

Έξαλλη έγινε η Ιωάννα Τούνη με αφορμή δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν ότι η influencer βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητούσε συμβουλές για τον αποθηλασμό.

Μέσω Instagram απάντησε σε ένα story στο οποίο έγραφε:

«Και αυτό το Story είναι αφιερωμένο στους αγαπημένους μου αυτούς “δημοσιογράφους” που για τα κλικς γράφουν ό,τι να ναι. Δεν είμαι σε καθόλου άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Ήθελα να θηλάσω και θήλασα αποκλειστικά το μωρό μου για οκτώ μήνες και νιώθω πως έφτασε η ώρα να αρχίζει να αποθηλάζει σιγά σιγά».

ενώ συνέχισε : «Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν πως ο αποθηλασμός είναι μια δύσκολη διαδικασία που πρέπει να γίνεται σταδιακά. (Και προφανώς όχι να σταματήσω σε ένα βράδυ για να πάω μπουζούκια). Δηλαδή πρέπει να αρχίσω να αντικαθιστώ γεύματα στήθος, με γεύματα μπιμπερό… και σε κάποιους μήνες να το κόψουμε τελείως! Προφανώς αυτό το γνωρίζει και ο φουκαριάρης που έγραψε το άρθρο, αλλά δεν είχε άλλα spicy θεματάκια στη showbiz και είπε να δημιουργήσει»

Η ίδια μάλιστα στο story είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος πάει καλά γενικά; Η μετάφραση ότι βοηθήστε με μητέρες, να μου πείτε κολπάκια για να αποθηλάσω γιατί σιγά σιγά θέλω να αποκτήσω κοινωνική ζωή μεταφράστηκε κάπως έτσι; Τέλεια. Καθόλου clickbait. Πολλή καλή δημοσιογραφία.;Eυγε, Σουπερ».