GOSSIP

Κένταλ Τζένερ: Χαμός στο Twitter με τον τρόπο που περπάτησε σε πασαρέλα

Κένταλ Τζένερ: Χαμός στο Twitter με τον τρόπο που περπάτησε σε πασαρέλα

Κένταλ Τζένερ: Οι του διάσημου μοντέλου δεν σχολίασαν θετικά την πρόσφατη εμφάνισή του σε επίδειξη μόδας

Η Κένταλ Τζένερ περπάτησε την πασαρέλα φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα καλυμμένο με κρύσταλλα, στο σόου του οίκου μόδας «Schiaparelli» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Το 27χρονο μοντέλο έκλεισε το σόου γυναικείας ένδυσης για την καμπάνια του Summer/Fall 2024 του οίκου υψηλής ραπτικής με το στράπλες φόρεμα και τα τεράστια μαλλιά σε στιλ Πρισίλα Πρίσλεϊ, περπατώντας αργά με τα δύο της χέρια στους γοφούς.

«!!!Κλείνοντας στο Schiaparelli απόψε, σ' αγαπώ Ντάνιελ Ροζμπέρι [ο σχεδιαστής του οίκου], είσαι θρύλος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Τζένερ και μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.

To διάσημο μοντέλο μπορεί να ενθουσιάστηκε, διάφορα άτομα που κατέφυγαν στο Twitter δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένα με το περπάτημα της Τζένερ.

«Είναι ένα παράδειγμα του πώς θα κινούνταν μια πόρτα αν είχε πόδια», έγραψε ένας λογαριασμός.

«Της έδωσαν κυριολεκτικά το λιγότερο ενδιαφέρον κομμάτι επειδή ήξεραν ότι δεν θα υπηρετήσει», απάντησε ένας άλλος, προσθέτοντας: «Η Κένταλ δεν μπορεί να εμπιστευτεί το όραμα και αυτό φαίνεται».

«Απλά δεν το ΈΧΕΙ για κάποιο λόγο», πρόσθεσε ένας τρίτος θαυμαστής. «Είναι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά δεν υπηρετεί».

Άλλοι ενέπλεξαν στη συζήτηση την αδελφή της, Κάιλι, η οποία βρισκόταν στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ και φορούσε ένα διάφανο σε nude τόνο φόρεμα με κρύσταλλους. «Συγγνώμη, αλλά πώς την τρώει η ίδια της η αδελφή... και αυτή είναι απλά μια καλεσμένη που κάθεται στο πλάι», σχολίασε ένας λογαριασμός.