ΓΥΝΑΙΚΑ

Easy Bake Challenge: Τρεις συντάκτες συναγωνίζονται για την πιο γλυκιά και σπιτική δημιουργία

Easy Bake Challenge: Τρεις συντάκτες συναγωνίζονται για την πιο γλυκιά και σπιτική δημιουργία

Εάν υπάρχει κάτι το οποίο μας κάνει να φουσκώνουμε από υπερηφάνεια στο Ratpack.gr, αυτό είναι η δυνατή σχέση που υπάρχει ανάμεσά μας.

Γιατί εκτός από το ίδιο γραφείο, μοιραζόμαστε και μία βαθιά φιλία που δεν τελειώνει στο σχόλασμα, αλλά συνεχίζεται εντατικά στην ομαδική συνομιλία που έχουμε δημιουργήσει στο Facebook! Ειδικότερα το τελευταίο διάστημα που εργαζόμαστε από το σπίτι, οι ειδοποιήσεις έχουν πάρει «φωτιά», αφού εκτός από θέματα που αφορούν στο site, φροντίζουμε να κάνουμε ο ένας στον άλλο το απαραίτητο update, που αφορά στην καθημερινότητά μας εν μέσω teleworking.

Με αφορμή ένα από αυτά τα update, λοιπόν, ξεκίνησε το Easy Bake Challenge και πιο συγκεκριμένα, όταν ο Χρήστος μας αποκάλυψε πως άφησε την... καριέρα του στο gaming για να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο του στη ζαχαροπλαστική! Μας το αποκάλυψε στέλνοντας με τιμή και δόξα μία selfie με εκείνον να καταβροχθίζει ένα από τα αφράτα muffins που είχε φτιάξει.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, αποφασίσαμε να εμπνευστούμε από την ιδέα του, να τεστάρουμε τις ικανότητές μας στην κουζίνα και να αναμετρηθούμε σε έναν άτυπο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Αφού θα προμηθευόταν ο καθένας μας από ένα διαφορετικό μείγμα Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου, θα έδινε τον καλύτερο του εαυτό και το ίδιο βράδυ θα μοιραζόμασταν στην κοινή συνομιλία τα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σφοδρή κακοκαιρία θα σαρώσει τη χώρα από το βράδυ