ΓΥΝΑΙΚΑ

Divine Seeds: Το ελληνικό brand που μας μυεί στον κόσμο της «καθαρής» ομορφιάς

Divine Seeds: Το ελληνικό brand που μας μυεί στον κόσμο της «καθαρής» ομορφιάς

Μια ελληνική εταιρία που βρίσκεται στην αιχμή της διεθνούς κοσμητολογίας, λανσάροντας μια τάση που κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, ακόμα και ανάμεσα στους πιο γνωστούς ξένους celebrities.

Ποια είναι αυτή η τάση; Πρόκειται για την «καθαρή ομορφιά» ή clean beauty όπως είναι γνωστή στο εξωτερικό, και που

δημιουργεί νέους κανόνες στον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Αφορά σύγχρονες πρακτικές στον χώρο της ομορφιάς που στοχεύουν σε ένα βιώσιμο και πιο αισιόδοξο μέλλον και brands που ακολουθούν μία οικολογική φιλοσοφία επιχειρείν και παράγουν φυσικά, vegan και cruelty free προϊόντα, παρασκευασμένα από αγνές και πολλές φορές σπάνιες πρώτες ύλες και που περιέχονται σε συσκευασίες από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η ελληνική Divine Seeds έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα της ομορφιάς στη χώρα μας, αξιοποιώντας δυο από τα πολύτιμα συστατικά της ελληνικής φύσης, το φραγκόσυκο και την αγκινάρα. Με ισχυρή ήδη παρουσία στο εξωτερικό, συστήνει στο καταναλωτικό κοινό ολοκληρωμένα προϊόντα περιποίησης βασισμένα σε φυτικά συστατικά, 100% vegan, cruelty free και fragrance free, τα οποία ξεχωρίζουν για τα εκλεκτά και ιδιαίτερα συστατικά που περιέχουν, τα οποια έχουν αντληθεί από την ελληνική φύση.

Μετατρέποντας τη μαγεία και την ομορφιά της φύσης σε φροντίδα για την επιδερμίδα

Μία εκπαιδευτικός και έναςμέτοχος και CEO κορυφαίας διεθνούς εταιρείας εμπνεύστηκαν από το θαυμασμό τους για την ελληνική φύση και αποφάσισαν ναεπενδύσουν σε αυτή, δημιουργώντας την Divine Seeds. Πρωταρχικός τους στόχος να συστήσουν στο ευρύ κοινό τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτουν τα πολύτιμα εκχυλίσματα του φραγκόσυκου και της αγκινάρας, δύο συστατικών που σύμφωνα με τους ίδιους, «αποτελούν την πεμπτουσία των δραστικών στοιχείων των ισχυρά αποτελεσματικών καλλυντικών».

Τα φυσικά συστατικά που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της επιδερμίδας

Τα συστατικά αυτά είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν τα προϊόντα περιποίησης της Divine Seeds να ξεχωρίζουν, αφού απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες που παρουσιάζει καθημερινά η επιδερμίδα μας. Οι κλιματικές συνθήκες και η ατμόσφαιρα του αστικού περιβάλλοντος επιβάλλουν να χρησιμοποιούμε προϊόντα που επιβιώνουν σε αντίξοες συνθήκες και βοηθούν την επιδερμίδα μας να παραμένει ανθεκτική σε κάθε περίσταση, ακόμη και τις φορές που απολαμβάνουμε μία πεζοπορία σε κάποιο βουνό.

Σε αυτά τα ζητήματα, λοιπόν, δίνουν καινοτόμες λύσεις τα εκχυλίσματα του φραγκόσυκου και της αγκινάρας. Έρευνες έχουν δείξει πως το εκχύλισμα του φραγκόσυκου μπορεί να απορροφά ακόμη και τις χαμηλότερες ποσότητες υγρασίας για να τις μετατρέψει σε νερό, ενυδατώνοντας αποτελεσματικά την επιδερμίδα και θωρακίζοντάς την από την αφυδάτωση που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου. Από την άλλη πλευρά, το εκχύλισμα αγκινάρας αποτελεί ένα φυσικό, ισχυρό αντιοξειδωτικό, «πλούσιο» σε βιταμίνη C, το οποίο περιορίζει την υπερμελάγχρωση και συγχρόνως, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου. Μάλιστα, ο συνδυασμός αυτών των δύο εκχυλισμάτων είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά και πραγματικά αξεπέραστος, καθώς λειαίνει, ενυδατώνει, θρέφει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει για την ανθεκτικότητά της.

Ποια είναι τα προϊόντα που μας συστήνουν την «καθαρή» ομορφιά

Η γκάμα των προϊόντων της Divine Seeds περιλαμβάνει τρία απόλυτα εξειδικευμένα προϊόντα (με μερικά ακόμα να ακολουθούν σύντομα) που αναβαθμίζουν την ιεροτελεστία περιποίησής μας με βιώσιμο τρόπο και μας βοηθούν να ενστερνιστούμε κι εμείς την κορυφαία τάση της «καθαρής ομορφιάς». H ελαφριά αλλά τόσο βελούδινη ενυδατική κρέμα για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, βελτιώνει ορατά την υφή της επιδερμίδας, και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το επανορθωτικό σέρουμ προσώπου αποτελεί την ιδανική λύση κατά της θαμπάδας, καταπολεμά τα σημάδια της φωτογήρανσης και της κόπωσης και χαρίζει μία πιο φωτεινή και πιο νεανική επιδερμίδα. Τέλος

η καταπραϋντική μάσκα νύχτας, μία πρωτότυπη και βολική μάσκα προσώπου σε ένα μοναδικό γαλάζιο χρώμα, μας προσφέρει μία αναζωογονητική, ολονύκτια θεραπεία από ισχυρά αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στοιχεία, βιταμίνη C και ωμέγα 3-6-9 λιπαρά οξέα, ανακουφίζει αποτελεσματικά την αφυδατωμένη επιδερμίδα, υποστηρίζει τη λειτουργία φραγμού της και την κάνει λεία, λαμπερή και σφριγηλή.

Η ελληνική εταιρία Divine Seeds δεν επενδύει μόνο με ένταση στην Έρευνα & Ανάπτυξη δημιουργώντας προϊόντα που διακρίνονται διεθνώς, αλλά φροντίζει και για την συσκευασία των προϊόντων αυτών – δεν είναι τυχαίο ότι απέσπασε βραβείο στον πανευρωπαϊκό θεσμό κύρους European Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των συσκευασιών του. Η εταιρία έχει συμπράξει με την πρωτοβουλία «1% for the planet», προσφέροντας το 1% των συνολικών της κερδών σε δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή της Μεσογείου. Στα άμεσα σχέδια της Divine Seeds περιλαμβάνεται η κυκλοφορία της επόμενης σειράς προϊοντων και η επέκταση του δικτύου λιανικής πώλησης.

Η Divine Seeds της Γιώτας Παπαγεωργάκη και του Σταύρου Δαμιανίδη είναι το πρόσωπο της σύγχρονης επιχειρηματικότητας που θέλουμε να έχουμε στην Ελλάδα. Έρευνα & Ανάπτυξη, Καινοτομία, Βιωσιμότητα, Διεθνής Εμβέλεια.