ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πανηγύρι εν Αθήναις» και γνήσιο παραδοσιακό γλέντι στο Cabana

«Πανηγύρι εν Αθήναις» και γνήσιο παραδοσιακό γλέντι στο Cabana

«Πανηγύρι εν Αθήναις» και γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με τους κορυφαίους της δημοτικής μουσικής, όπως τον Γ. Βελισσάρη και τα αδέλφια Γιάννη και Τζένη Κατσίγιαννη, υπόσχεται και τη φετινή σεζόν το γνωστό κέντρο διασκέδασης CABANA LIVE STAGE, που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 6η Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Βελισσσάρης, ο Γιάννης Κατσίγιαννης και η Τζένη Κατσίγιαννη, δεν χρειάζονται άλλωστε πολλές συστάσεις, αφού ανήκουν στην κατηγορία των καλλιτεχνών της νέας γενιάς της δημοτικής παράδοσης, που με την πολύχρονη παρουσία τους στο χώρο, κατάφεραν να κάνουν μόδα τα «πανηγύρια».

Φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να μετατρέψουν το cabana live stage στην οδό Καυτατζόγλου στα Κάτω Πατήσια, σε τόπο ξεφαντώματος για όσους ξέρουν να γλεντούν παραδοσιακά και μέχρι πρωίας.

Μαζί τους στα κλαρίνα ο Σταύρος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοκκορης, ενώ το συνολικό πρόγραμμα ενισχύεται και με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες με πολύπλευρο ρεπερτόριο. Τη Σοφία Καλαϊτζή, τη Ματίνα Μέρη, την Κατερίνα Αϊβαλιώτη και τους σπουδαίους Πέτρο Ζηλεμένο και Γ. Χακστή….!!!